Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Prace z zakresu ekonomiki i organizacji przedsiębiorstw : zeszyt dedykowany Profesor Annie Nehring z okazji 40-lecia pracy naukowo-dydaktycznej

Tytuł pełny :
Prace z zakresu ekonomiki i organizacji przedsiębiorstw : zeszyt dedykowany Profesor Annie Nehring z okazji 40-lecia pracy naukowo-dydaktycznej / [red. nauk. z. Kazimierz Górka]
Współtwórcy :
Górka, Kazimierz (1940- ). Red.
Wydawca :
Kraków : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej
Rok wydania :
2006
Seria :
Zeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Krakowie, 0208-7944 ; nr 731
Zawartość serii :
Zeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Krakowie 0208-7944 731
Opis fizyczny :
335 s. : il. ; 24 cm
Uwagi :
Bibliogr. przy pracach
Streszcz. ang. przy pracach
Temat :
Nehring, Anna - bibliografia.
Ekonomika przedsiębiorstwa.
Zarządzanie przedsiębiorstwem.
Inwestycje zagraniczne.
Przemysł - Polska - 1990-.
Książka

LDR 01820cam#a2200361#i#4500
001 0042100128436
003 KAT U, KAT 001
005 20170802104315.6
008 070209s2006####pl#a#########|010#0#pol#c
035 %a zz2007782890
035 %a (NUKAT)vtls000845969
040 %a SZCZ M/KB %c SZCZ M/KB %d KR U/IFs
041 0 %a pol %b eng
245 0 0 %a Prace z zakresu ekonomiki i organizacji przedsiębiorstw : %b zeszyt dedykowany Profesor Annie Nehring z okazji 40-lecia pracy naukowo-dydaktycznej / %c [red. nauk. z. Kazimierz Górka].
260 %a Kraków : %b Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, %c 2006.
300 %a 335 s. : %b il. ; %c 24 cm.
490 1 %a Zeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Krakowie, %x 0208-7944 ; %v nr 731
504 %a Bibliogr. przy pracach.
546 %a Streszcz. ang. przy pracach.
600 1 # %a Nehring, Anna %v bibliografia.
650 # %a Ekonomika przedsiębiorstwa.
650 # %a Zarządzanie przedsiębiorstwem.
650 # %a Inwestycje zagraniczne.
650 # %a Przemysł %z Polska %y 1990-.
700 1 # %a Górka, Kazimierz %d (1940- ). %e Red.
830 0 %a Zeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Krakowie %x 0208-7944 %v 731
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/index.php?r=site/recorddetail&id=0042100128436 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
982 %a 658 %c PRACE Z %d GÓRKA, K. %z Zarządzanie biznesem. Organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwem.

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
UE Biblioteka Specjalistyczna. Filia w Rybniku - zROND
Lokalizacja :
Czytelnia
Sygnatura :
7686

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura :
658
PRACE Z
GÓRKA, K.
G 195297

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies