Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nauki o Finansach

Tytuł pełny :
Nauki o Finansach / redaktor Grażyna Borys ; Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Wariant tytułu :
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu. Nauki o Finansach
Financial Sciences
Research Papers of Wrocław University of Economics. Financial Sciences
Nauki o Finansach
Autorzy :
Uniwersytet Ekonomiczny (Wrocław)
Współtwórcy :
Borys, Grażyna (1947- ). Redaktor
Uniwersytet Ekonomiczny (Wrocław). Wydawnictwo. Wydawca
Wydawca :
Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego
Rok wydania :
2009-
Seria :
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, 1899-3192
Zawartość serii :
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu 1899-3192
Opis fizyczny :
24 cm
ISSN :
2080-5993
Tytuł poprzedni :
Finanse, Bankowość, Rachunkowość 1 (2004)-6 (2008) 1732-0704
Dostępne także jako :
Nauki o Finansach (Online) 2012- 2449-9811
Uwagi :
Od 2011- Dostępne również w formie elektronicznej
W zbiorze ogólnym Prac Naukowych nr 1= 61 - nr 9=215
Od 2010 niektóre numery wydawane w języku angielskim
Od nr 10 (2012) tytuł usamodzielnia się, zachowuje dotychczasowy nr ISSN i przestaje się ukazywać w ramach serii : Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Bibliografia przy artykułach
Streszczenia angielskie i polskie
Częstotliwość i numeracja :
4 razy w roku
1 (2009)-
Temat :
Finanse Polska 1990- czasopisma
Czasopisma

LDR 02860cas#a2200517#i#4500
001 0042100149274
003 KAT U, KAT 001
005 20180706063630.7
008 100125c20099999pl#qr|p|##|##|0###|0pol#c
022 %a 2080-5993
035 %a xx001514150
035 %a (NUKAT)vtls001514150
040 %a KR 7/MBB %b pol %e rda %c KR 7/MBB %d KR 7/MBBs %d KR 7/AJ %d LUBL KUL/AJ %d LUBL U/AO %d TOR U/WS %d LUBL U/AW %d OLSZT 003/AO
041 0 # %a pol %a eng %b eng %b pol
210 1 # %a Nauki Finans.
222 0 %a Nauki o Finansach
245 0 0 %a Nauki o Finansach / %c redaktor Grażyna Borys ; Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu.
246 1 6 %a Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu. %p Nauki o Finansach
246 1 3 %a Financial Sciences
246 1 6 %a Research Papers of Wrocław University of Economics. %p Financial Sciences
260 # %a Wrocław : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, %c 2009-.
300 %c 24 cm.
310 %a 4 razy w roku
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
362 0 %a 1 (2009)-.
490 1 %a Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, %x 1899-3192
500 %a W zbiorze ogólnym Prac Naukowych nr 1= 61 - nr 9=215.
500 %a Od 2010 niektóre numery wydawane w języku angielskim.
500 %a Od nr 10 (2012) tytuł usamodzielnia się, zachowuje dotychczasowy nr ISSN i przestaje się ukazywać w ramach serii : Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu.
504 %a Bibliografia przy artykułach.
530 %3 Od 2011- %a Dostępne również w formie elektronicznej.
546 %a Streszczenia angielskie i polskie.
650 # %a Finanse %z Polska %y 1990- %v czasopisma.
700 1 # %a Borys, Grażyna %d (1947- ). %e Redaktor
710 2 # %a Uniwersytet Ekonomiczny (Wrocław). %e Instytucja sprawcza
710 2 # %a Uniwersytet Ekonomiczny (Wrocław). %b Wydawnictwo. %e Wydawca %4 pbl
776 0 # %t Nauki o Finansach %b (Online) %g 2012- %x 2449-9811 %w xx003982146
780 0 0 %t Finanse, Bankowość, Rachunkowość %g 1 (2004)-6 (2008) %x 1732-0704 %w zz2005963459 %w (NUKAT)vtls000434298
830 0 %a Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu %x 1899-3192
856 4 1 %3 2011- %u https://www.infona.pl/resource/issn/20805993 %u https://www.infona.pl/resource/issn/20805993 %z Licencja krajowa
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0042100149274 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies