- Tytuł pełny:
- Jakość i bezpieczeństwo produktu oraz ochrona środowiska w sektorze rolno-spożywczym / [red. nauk. Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska, Małgorzata Szymańska-Brałkowska]
- Współtwórcy:
- Wiśniewska, Małgorzata (1961- ). Redaktor
Malinowska, Ewa (towaroznawstwo). Redaktor
Szymańska-Brałkowska, Małgorzata. Redaktor
Fundacja Rozwoju Uniwersytetu Gdańskiego. Wydawca - Wydawca:
- Sopot : Wydział Zarządzania Uniwersytetu Gdańskiego : Fundacja Rozwoju Uniwersytetu Gdańskiego
- Rok wydania:
- 2010
- Seria:
- Prace i Materiały Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Gdańskiego, 1732-1565 ; 2010, 2/1
- Zawartość serii:
- Prace i Materiały Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Gdańskiego 1732-1565 2009, 2/1
- Opis fizyczny:
- 459 s. : il. ; 24 cm
- Uwagi:
- Materiały konferencyjne
Bibliogr. przy ref
Streszcz ang - Temat:
- Żywność - jakość - Polska - konferencje.
Żywność - aspekt zdrowotny - Polska - 1990- - konferencje.
Przemysł rolno-spożywczy - kontrola jakości - konferencje.
Rolnictwo ekologiczne - Polska - 1990- - konferencje. - Książka