Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Jakość i bezpieczeństwo produktu oraz ochrona środowiska w sektorze rolno-spożywczym

Tytuł pełny:
Jakość i bezpieczeństwo produktu oraz ochrona środowiska w sektorze rolno-spożywczym / [red. nauk. Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska, Małgorzata Szymańska-Brałkowska]
Współtwórcy:
Wiśniewska, Małgorzata (1961- ). Redaktor
Malinowska, Ewa (towaroznawstwo). Redaktor
Szymańska-Brałkowska, Małgorzata. Redaktor
Fundacja Rozwoju Uniwersytetu Gdańskiego. Wydawca
Wydawca:
Sopot : Wydział Zarządzania Uniwersytetu Gdańskiego : Fundacja Rozwoju Uniwersytetu Gdańskiego
Rok wydania:
2010
Seria:
Prace i Materiały Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Gdańskiego, 1732-1565 ; 2010, 2/1
Zawartość serii:
Prace i Materiały Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Gdańskiego 1732-1565 2009, 2/1
Opis fizyczny:
459 s. : il. ; 24 cm
Uwagi:
Materiały konferencyjne
Bibliogr. przy ref
Streszcz ang
Temat:
Żywność - jakość - Polska - konferencje.
Żywność - aspekt zdrowotny - Polska - 1990- - konferencje.
Przemysł rolno-spożywczy - kontrola jakości - konferencje.
Rolnictwo ekologiczne - Polska - 1990- - konferencje.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02154cam#a2200385#i#4500
001 0042100165701
003 KAT U, KAT 001
005 20220830214224.3
008 101012s2010####pl#a#########|100#0#pol#c
035 %a xx001843273
035 %a (NUKAT)vtls001843273
040 %a KR U/Kaz %c KR U/Kaz %d KR U/Kaz %d KR 7/DZs %d KR 7/AK
041 0 # %a pol %b eng
245 0 0 %a Jakość i bezpieczeństwo produktu oraz ochrona środowiska w sektorze rolno-spożywczym / %c [red. nauk. Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska, Małgorzata Szymańska-Brałkowska].
260 # %a Sopot : %b Wydział Zarządzania Uniwersytetu Gdańskiego : %b Fundacja Rozwoju Uniwersytetu Gdańskiego, %c 2010.
300 %a 459 s. : %b il. ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
490 1 %a Prace i Materiały Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Gdańskiego, %x 1732-1565 ; %v 2010, 2/1
500 %a Materiały konferencyjne.
504 %a Bibliogr. przy ref.
546 %a Streszcz ang.
650 # %a Żywność %x jakość %z Polska %v konferencje.
650 # %a Żywność %x aspekt zdrowotny %z Polska %y 1990- %v konferencje.
650 # %a Przemysł rolno-spożywczy %x kontrola jakości %v konferencje.
650 # %a Rolnictwo ekologiczne %z Polska %y 1990- %v konferencje.
700 1 # %a Wiśniewska, Małgorzata %d (1961- ). %e Redaktor
700 1 # %a Malinowska, Ewa %c (towaroznawstwo). %e Redaktor
700 1 # %a Szymańska-Brałkowska, Małgorzata. %e Redaktor
710 2 # %a Fundacja Rozwoju Uniwersytetu Gdańskiego. %4 pbl
830 0 %a Prace i Materiały Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Gdańskiego %x 1732-1565 %v 2009, 2/1
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0042100165701 %9 LinkOPAC
982 %a 338.3/.5 %c JAKOŚĆ I %d WIŚNIEWSKA, M. %z Produkcja i inne działy gospodarki według dziedzin. Ekonomiki szczegółowe. Ceny. Kształtowanie się cen. Koszty. Koszty własne, gospodarcze, społeczne

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 3 - Nauki Społeczne. Ekonomia - POZIOM 2
Sygnatura:
338.3/.5
JAKOŚĆ I
WIŚNIEWSKA, M.
Nr inwentarza:
G 196982
Wolny dostęp

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 3 - Nauki Społeczne. Ekonomia - POZIOM 2
Sygnatura:
338.3/.5
JAKOŚĆ I
WIŚNIEWSKA, M.
Nr inwentarza:
G 196442
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz