Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Modernizacja dla spójności społeczno-ekonomicznej



Tytuł pełny :
Modernizacja dla spójności społeczno-ekonomicznej / redakcja naukowa Michał Gabriel Woźniak
Współtwórcy :
Woźniak, Michał Gabriel (1949- ). Redaktor
Uniwersytet Rzeszowski. Wydawnictwo. Wydawca
Wydawca :
Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego
Wydanie :
Wydanie I
Rok wydania :
2011
Seria :
Nierówności Społeczne a Wzrost Gospodarczy, 1898-5084 ; z. nr 18
Zawartość serii :
Nierówności Społeczne a Wzrost Gospodarczy 1898-5084 z. nr 18
Opis fizyczny :
527 stron : ilustracje ; 24 cm
ISBN :
9788373386419
Uwagi :
Streszczenie w języku angielskim i polskim
Bibliografia przy artykułach
Temat :
Nierówność społeczna.
Rozwój gospodarczy.
Kryzys gospodarczy (2008).
Rozwój gospodarczy - 1990-.
Polska - sytuacja gospodarcza - 1989-.
Książka

LDR 01915cam#a2200397#i#4500
001 0192203166521
003 KAT U, KAT 001
005 20201028021846.0
008 110715s2011####pl#a###g#####|000#0#pol#c
020 %a 9788373386419
035 %a xx002142700
035 %a (NUKAT)vtls002142700
040 %a KR U/Kaz %b pol %e rda %c KR U/Kaz %d KR U/Kaz %d WA U/88OBs %d GL 001/DA
041 0 # %a pol %b eng
245 0 0 %a Modernizacja dla spójności społeczno-ekonomicznej / %c redakcja naukowa Michał Gabriel Woźniak.
250 %a Wydanie I.
260 # %a Rzeszów : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, %c 2011.
300 %a 527 stron : %b ilustracje ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
490 1 %a Nierówności Społeczne a Wzrost Gospodarczy, %x 1898-5084 ; %v z. nr 18
504 %a Bibliografia przy artykułach.
546 %a Streszczenie w języku angielskim i polskim.
650 # %a Nierówność społeczna.
650 # %a Rozwój gospodarczy.
650 # %a Kryzys gospodarczy (2008).
650 # %a Rozwój gospodarczy %y 1990-.
651 # %a Polska %x sytuacja gospodarcza %y 1989-.
700 1 # %a Woźniak, Michał Gabriel %d (1949- ). %e Redaktor
710 2 # %a Uniwersytet Rzeszowski. %b Wydawnictwo. %e Wydawca %4 pbl
830 0 %a Nierówności Społeczne a Wzrost Gospodarczy %x 1898-5084 %v z. nr 18
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192203166521 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-7338-641-9
982 %a 330.3 %c MODERNIZACJA %d WOŹNIAK, M. G. %z Dynamika gospodarki narodowej. Inwestycje. Tworzenie kapitału. Rozwój gospodarczy. Systemy gospodarcze. Wzrost gospodarczy. Równowaga gospodarcza

Lokalizacja:
Położenie:
Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 3 - Nauki Społeczne. Ekonomia - POZIOM 2
Sygnatura :
330.3
MODERNIZACJA
WOŹNIAK, M. G.
Nr inwentarza :
BG 403753

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 3 - Nauki Społeczne. Ekonomia - POZIOM 2
Sygnatura :
330.3
MODERNIZACJA
WOŹNIAK, M. G.
Nr inwentarza :
G 199570

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies