Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wycena zasobów gospodarczych dla potrzeb sprawozdawczości finansowej

Tytuł pełny :
Wycena zasobów gospodarczych dla potrzeb sprawozdawczości finansowej / red. nauk. Halina Buk
Współtwórcy :
Buk, Halina. Red
Wydawca :
Katowice : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego
Rok wydania :
2012
Seria :
Studia Ekonomiczne : zeszyty naukowe wydziałowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach, 2083-8611 ; 82
Zawartość serii :
Studia Ekonomiczne - Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach 2083-8611 82
Opis fizyczny :
207 s. : il. ; 24 cm
ISBN :
9788372467669
Uwagi :
Streszcz. ang. przy pracach
Temat :
Przedsiębiorstwa ocena Polska 1990-
Sprawozdania finansowe Polska 1990-
Książka

LDR 01474cam#a2200301#i#4500
001 0192303704700
003 KAT U, KAT 001
005 20170802184513.1
008 120918s2012####pl#a#########|000#0#pol#c
020 %a 9788372467669
035 %a xx002601779
035 %a (NUKAT)vtls002601779
040 %a WA M/AH %c WA M/AH %d WA M/HB %d WA U/DNs
041 0 %a pol %b eng
245 0 0 %a Wycena zasobów gospodarczych dla potrzeb sprawozdawczości finansowej / %c red. nauk. Halina Buk.
260 %a Katowice : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, %c 2012.
300 %a 207 s. : %b il. ; %c 24 cm.
490 1 %a Studia Ekonomiczne : zeszyty naukowe wydziałowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach, %x 2083-8611 ; %v 82
504 %a Streszcz. ang. przy pracach.
650 # %a Przedsiębiorstwa %x ocena %z Polska %y 1990-.
650 # %a Sprawozdania finansowe %z Polska %y 1990-.
700 1 # %a Buk, Halina. %e Red.
830 0 %a Studia Ekonomiczne - Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach %x 2083-8611 %v 82
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/index.php?r=site/recorddetail&id=0192303704700 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-7246-766-9
982 %a 657.3 %c WYCENA ZASOBÓW %d BUK, H. %z Budżety. Preliminarze. Bilanse. Sprawozdania finansowe

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura :
657.3
WYCENA ZASOBÓW
BUK, H.
BG 416792
Położenie :
CINIBA
Lokalizacja :
Magazyn
Sygnatura :
52663
Położenie :
CINIBA
Lokalizacja :
Magazyn
Sygnatura :
52664
Położenie :
CINIBA
Lokalizacja :
Magazyn
Sygnatura :
52773
Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura :
657.3
WYCENA ZASOBÓW
BUK, H.
G 200004
Położenie :
UE Biblioteka Wydziału BFiA w Rybniku - zROND
Lokalizacja :
Czytelnia
Sygnatura :
10388
Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura :
657.3
WYCENA ZASOBÓW
BUK, H.
W 122077
Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura :
657.3
WYCENA ZASOBÓW
BUK, H.
W 122078
Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura :
657.3
WYCENA ZASOBÓW
BUK, H.
W 122079
Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura :
657.3
WYCENA ZASOBÓW
BUK, H.
W 122080
Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura :
657.3
WYCENA ZASOBÓW
BUK, H.
W 122081
Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura :
657.3
WYCENA ZASOBÓW
BUK, H.
W 122082

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura :
657.3
WYCENA ZASOBÓW
BUK, H.
G 200003
Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura :
657.3
WYCENA ZASOBÓW
BUK, H.
W 122075
Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura :
657.3
WYCENA ZASOBÓW
BUK, H.
W 122076

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies