Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Aksjologiczne wyzwania przyszłości



Tytuł pełny :
Aksjologiczne wyzwania przyszłości / pod red. Tadeusza Szkołuta
Współtwórcy :
Szkołut, Tadeusz (1947- ). Red.
Wydawca :
Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Rok wydania :
1996
Seria :
Studia Etyczne i Estetyczne, 1233-6025 ; zbiór 3
Zawartość serii :
Studia Etyczne i Estetyczne 1233-6025 zbiór 3
Opis fizyczny :
239 s. ; 24 cm
ISBN :
8322708971
Uwagi :
Bibliogr. s. 199-239
Temat :
Etyka - 20 w.
Postmodernizm - bibliografia.
Sztuka - filozofia.
Wartości (filozofia).
Estetyka - 1990-.
Etyka - 1990-.
Wartości (filozofia) - 1990-.
Książka

LDR 01462cam#a2200349#i#4500
001 0191800743933
005 20170802111725.1
008 091117s1996####pl#####f#####|000n0#pol#c
020 %a 8322708971
035 %a xx001465816
040 %a Ł U/ip %c Ł U/ip %d Ł U/ip
245 0 0 %a Aksjologiczne wyzwania przyszłości / %c pod red. Tadeusza Szkołuta.
260 %a Lublin : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, %c 1996.
300 %a 239 s. ; %c 24 cm.
490 1 %a Studia Etyczne i Estetyczne, %x 1233-6025 ; %v zbiór 3
504 %a Bibliogr. s. 199-239.
650 # %a Etyka %y 20 w.
650 # %a Postmodernizm %v bibliografia.
650 # %a Sztuka %x filozofia.
650 # %a Wartości (filozofia).
650 # %a Estetyka %y 1990-.
650 # %a Etyka %y 1990-.
650 # %a Wartości (filozofia) %y 1990-.
700 1 # %a Szkołut, Tadeusz %d (1947- ). %e Red.
830 0 %a Studia Etyczne i Estetyczne %x 1233-6025 %v zbiór 3
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/index.php?r=site/recorddetail&id=0191800743933 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-227-0897-1
982 %a 17 %c AKSJOLOGICZNE %d SZKOŁUT, T. %z Etyka. Moralność. Filozofia praktyczna

Lokalizacja:
Położenie:
Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
Oddział Biblioteki Uniwersytetu Śląskiego w Cieszynie
Lokalizacja :
Magazyn
Sygnatura :
75495
Nr inwentarza :
FUS 75495
Położenie :
Oddział Biblioteki Uniwersytetu Śląskiego w Cieszynie
Lokalizacja :
Magazyn
Sygnatura :
78245
Nr inwentarza :
FUS 78245

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 1 - Filozofia. Psychologia - POZIOM 2
Sygnatura :
17
AKSJOLOGICZNE
SZKOŁUT, T.
Nr inwentarza :
BG 278851
Położenie :
Biblioteka Teologiczna
Lokalizacja :
Księgozbiór R. Sobańskiego
Sygnatura :
SSR/3629
Nr inwentarza :
BTLk 98637

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies