Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Etyka biznesu

Tytuł pełny :
Etyka biznesu / red. nauk. Jerzy Dietl, Wojciech Gasparski
Współtwórcy :
Dietl, Jerzy (1927- ). Red.
Gasparski, Wojciech (1936- ). Red.
Wydawca :
Warszawa : Wydaw. Naukowe PWN
Wydanie :
Wyd. 1, dodr. 1
Rok wydania :
1999
Seria :
Przedsiębiorczość
Zawartość serii :
Przedsiębiorczość - Wydawnictwo Naukowe PWN
Opis fizyczny :
432, [2] s. ; 21 cm
ISBN :
8301122560
Uwagi :
Bibliogr. s. 403-420 i przy rozdz
Temat :
Etyka biznesu - podręczniki akademickie.
Etyka biznesu - bibliografia.
Etyka biznesu.
Książka

LDR 01513nam#a2200361#i#4500
001 0191800770509
003 KAT U, KAT 001
005 20170802115649.2
008 060519s1999####pl#####g#####|000#0#pol#c
020 %a 8301122560
035 %a zz2006787154
035 %a (NUKAT)vtls000697758
040 %a OLSZT 003/BT %c OLSZT 003/BT %d OLSZT 003/BT
245 0 0 %a Etyka biznesu / %c red. nauk. Jerzy Dietl, Wojciech Gasparski.
250 %a Wyd. 1, dodr. 1.
260 %a Warszawa : %b Wydaw. Naukowe PWN, %c 1999.
300 %a 432, [2] s. ; %c 21 cm.
490 1 %a Przedsiębiorczość
504 %a Bibliogr. s. 403-420 i przy rozdz.
650 # %a Etyka biznesu %v podręczniki akademickie.
650 # %a Etyka biznesu %v bibliografia.
650 # %a Etyka biznesu.
700 1 # %a Dietl, Jerzy %d (1927- ). %e Red.
700 1 # %a Gasparski, Wojciech %d (1936- ). %e Red.
830 0 %a Przedsiębiorczość - Wydawnictwo Naukowe PWN
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/index.php?r=site/recorddetail&id=0191800770509 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-01-12256-0
982 %a 330.162 %c ETYKA BIZNESU %d DIETL, J. %z Etyka gospodarcza. Etyka biznesu

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 3 - Nauki Społeczne. Ekonomia - POZIOM 2
Sygnatura :
330.162
ETYKA BIZNESU
DIETL, J.
BG 287279
Położenie :
CINIBA
Lokalizacja :
Dział 3 - Nauki Społeczne. Ekonomia - POZIOM 2
Sygnatura :
330.162
ETYKA BIZNESU
DIETL, J.
zBOND 24920
Położenie :
CINIBA
Lokalizacja :
Dział 3 - Nauki Społeczne. Ekonomia - POZIOM 2
Sygnatura :
330.162
ETYKA BIZNESU
DIETL, J.
zBOND 24921
Położenie :
CINIBA
Lokalizacja :
Dział 3 - Nauki Społeczne. Ekonomia - POZIOM 2
Sygnatura :
330.162
ETYKA BIZNESU
DIETL, J.
zBOND 24922

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 3 - Nauki Społeczne. Ekonomia - POZIOM 2
Sygnatura :
330.162
ETYKA BIZNESU
DIETL, J.
BG 286798

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies