- Tytuł pełny:
- HACCP : koncepcja i system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności / Danuta Kołożyn-Krajewska, Tadeusz Sikora
- Wariant tytułu:
- Hazard Analysis and Critical Control Point : koncepcja i system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności
- Autorzy:
- Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- )
Sikora, Tadeusz - Współtwórcy:
- Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego. Wydawca
- Wydawca:
- Warszawa : Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego
- Rok wydania:
- 1999
- Opis fizyczny:
- 277, [2] s., [7] k. tabl. : il. ; 24 cm
- ISBN:
- 8390635739 ; 839063539
- Uwagi:
- Bibliogr. s. 254-259
- Temat:
- Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny.
Zarządzanie jakością - podręczniki.
Higiena żywności.
Przemysł rolno-spożywczy - kontrola jakości.
Przemysł rolno-spożywczy - warunki zdrowotne.
Żywność - aspekt zdrowotny.
Żywność - jakość. - Książka