Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

HACCP : koncepcja i system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności

Tytuł pełny:
HACCP : koncepcja i system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności / Danuta Kołożyn-Krajewska, Tadeusz Sikora
Wariant tytułu:
Hazard Analysis and Critical Control Point : koncepcja i system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności
Autorzy:
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- )
Sikora, Tadeusz
Współtwórcy:
Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego. Wydawca
Wydawca:
Warszawa : Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego
Rok wydania:
1999
Opis fizyczny:
277, [2] s., [7] k. tabl. : il. ; 24 cm
ISBN:
8390635739 ; 839063539
Uwagi:
Bibliogr. s. 254-259
Temat:
Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny.
Zarządzanie jakością - podręczniki.
Higiena żywności.
Przemysł rolno-spożywczy - kontrola jakości.
Przemysł rolno-spożywczy - warunki zdrowotne.
Żywność - aspekt zdrowotny.
Żywność - jakość.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02334cam#a2200457#i#4500
001 0191800778296
003 KAT U, KAT 001
005 20230526062012.6
008 050518s1999####pl#a###f#####|000#0#pol#c
020 %a 8390635739 %z 839063539
035 %a zz2005807176
035 %a (NUKAT)vtls000489568
040 %a KR 122/DP %c KR 122/DP %d KR 122/MN %d WA 162/DG %d TOR U/ZUMs
100 1 %a Kołożyn-Krajewska, Danuta %d (1954- ).
245 1 0 %a HACCP : %b koncepcja i system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności / %c Danuta Kołożyn-Krajewska, Tadeusz Sikora.
246 3 # %a Hazard Analysis and Critical Control Point : %b koncepcja i system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności
260 # %a Warszawa : %b Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego, %c 1999.
300 %a 277, [2] s., [7] k. tabl. : %b il. ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliogr. s. 254-259.
650 # %a Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny.
650 # %a Zarządzanie jakością %v podręczniki.
650 # %a Higiena żywności.
650 # %a Przemysł rolno-spożywczy %x kontrola jakości.
650 # %a Przemysł rolno-spożywczy %x warunki zdrowotne.
650 # %a Żywność %x aspekt zdrowotny.
650 # %a Żywność %x jakość.
700 1 # %a Sikora, Tadeusz.
710 2 # %a Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego. %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0191800778296 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-906357-3-9 %z 83-90635-3-9
982 %a 66 %c KOŁOŻYN-KRAJE %d HACCP %z Przemysł chemiczny. Technologia chemiczna

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINIBA
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
1973
Nr inwentarza:
BSZ 1973
Uwagi dla czytelnika:
III/5.13
Dostępny
Położenie:
CINIBA
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
1974
Nr inwentarza:
BSZ 1974
Dostępny
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
66
KOŁOŻYN-KRAJE
HACCP
Nr inwentarza:
BG 438666
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz