Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa

Tytuł pełny:
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa / pod red. Piotra P. Lewickiego ; [aut. Piotr P. Lewicki et al.]
Współtwórcy:
Lewicki, Piotr P. (1937-2011). Red.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne. Wydawca
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Wydanie:
Wyd. 4
Rok wydania:
2005
Seria:
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
Zawartość serii:
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
Opis fizyczny:
467, [1] s. : il. ; 24 cm
ISBN:
8320431077
Uwagi:
Literatura uzup. s. 461-462. Indeks
Dla studentów wydziałów technologii żywności i techniki rolniczej akademii rolniczych, studentów politechnik
Temat:
Przemysł rolno-spożywczy - aparatura i sprzęt - podręczniki akademickie.
Procesy produkcyjne - modele matematyczne - podręczniki akademickie.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02000cam#a2200409#i#4500
001 0191800785214
003 KAT U, KAT 001
005 20230526061742.2
008 050520s2005####pl#a###f#f###|001#0#pol#c
020 %a 8320431077
035 %a zz2005908935
035 %a (NUKAT)vtls000491724
040 %a Ł 30/BSt %c Ł 30/BSt %d Ł 30/MS %d KR U/GZs %d LUBL U/RS
245 0 0 %a Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : %b praca zbiorowa / %c pod red. Piotra P. Lewickiego ; [aut. Piotr P. Lewicki et al.].
250 %a Wyd. 4.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2005.
300 %a 467, [1] s. : %b il. ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
490 1 %a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504 %a Literatura uzup. s. 461-462. Indeks.
521 8 %a Dla studentów wydziałów technologii żywności i techniki rolniczej akademii rolniczych, studentów politechnik.
650 # %a Przemysł rolno-spożywczy %x aparatura i sprzęt %v podręczniki akademickie.
650 # %a Procesy produkcyjne %x modele matematyczne %v podręczniki akademickie.
700 1 # %a Lewicki, Piotr P. %d (1937-2011). %e Red.
710 2 # %a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne. %4 pbl
830 0 %a Podręczniki Akademickie. %p Przemysł Spożywczy
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0191800785214 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-204-3107-7
982 %a 66 %c INŻYNIERIA %d LEWICKI, P. P. %z Przemysł chemiczny. Technologia chemiczna

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
66
INŻYNIERIA
LEWICKI, P. P.
Nr inwentarza:
BG 333981
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz