- Tytuł pełny:
- Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa / pod red. Piotra P. Lewickiego ; [aut. Piotr P. Lewicki et al.]
- Współtwórcy:
- Lewicki, Piotr P. (1937-2011). Red.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne. Wydawca - Wydawca:
- Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
- Wydanie:
- Wyd. 4
- Rok wydania:
- 2005
- Seria:
- Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
- Zawartość serii:
- Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
- Opis fizyczny:
- 467, [1] s. : il. ; 24 cm
- ISBN:
- 8320431077
- Uwagi:
- Literatura uzup. s. 461-462. Indeks
Dla studentów wydziałów technologii żywności i techniki rolniczej akademii rolniczych, studentów politechnik - Temat:
- Przemysł rolno-spożywczy - aparatura i sprzęt - podręczniki akademickie.
Procesy produkcyjne - modele matematyczne - podręczniki akademickie. - Książka