Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nowe prawo żywnościowe Unii Europejskiej a systemy GMP, GHP, HACCP

Tytuł pełny:
Nowe prawo żywnościowe Unii Europejskiej a systemy GMP, GHP, HACCP / Jolanta Kowalska [et al.]
Autorzy:
Kowalska, Jolanta (technolog żywności)
Współtwórcy:
Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr (Gdańsk). Wydawca
Wydawca:
Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr
Wydanie:
Stan prawny obowiązujący od 1 stycznia 2006 r
Rok wydania:
2006
Opis fizyczny:
277 s. : il. ; 24 cm
ISBN:
8374262605
Uwagi:
Bibliogr. s. 69-72
Temat:
Prawo żywnościowe (prawo europejskie) - legislacja.
Żywność - jakość - prawo - Kraje Unii Europejskiej.
Przemysł rolno-spożywczy - kontrola jakości.
Przemysł rolno-spożywczy - warunki zdrowotne.
Higiena żywności - prawo - Kraje Unii Europejskiej.
Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny - Kraje Unii Europejskiej.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01952cam#a2200409#i#4500
001 0191800816141
003 KAT U, KAT 001
005 20230222061045.7
008 060223s2006####pl#a#####l###|000#0#pol#c
020 %a 8374262605
035 %a zz2006763105
035 %a (NUKAT)vtls000646055
040 %a WA U/91UKP %c WA U/UKP %d WA U/91IOs %d WA U/EAD
245 0 0 %a Nowe prawo żywnościowe Unii Europejskiej a systemy GMP, GHP, HACCP / %c Jolanta Kowalska [et al.].
250 %a Stan prawny obowiązujący od 1 stycznia 2006 r.
260 # %a Gdańsk : %b Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, %c 2006.
300 %a 277 s. : %b il. ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliogr. s. 69-72.
650 # %a Prawo żywnościowe (prawo europejskie) %v legislacja.
650 # %a Żywność %x jakość %x prawo %z Kraje Unii Europejskiej.
650 # %a Przemysł rolno-spożywczy %x kontrola jakości.
650 # %a Przemysł rolno-spożywczy %x warunki zdrowotne.
650 # %a Higiena żywności %x prawo %z Kraje Unii Europejskiej.
650 # %a Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny %z Kraje Unii Europejskiej.
700 1 # %a Kowalska, Jolanta %c (technolog żywności).
710 2 # %a Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr (Gdańsk). %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0191800816141 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-7426-260-5
982 %a 341.12(4-67) %c NOWE PRAWO %d KOWALSKA, J. %z Prawo Unii Europejskiej

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
Biblioteka Prawnicza
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
76794
Nr inwentarza:
BPR 76794
Dostępny
Położenie:
Biblioteka Prawnicza
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
95356
Nr inwentarza:
BPR 95356
Dostępny
Położenie:
UE CNTI Biblioteka Specjalistyczna
Lokalizacja:
Czytelnia Multimedialna
Sygnatura:
3907
Nr inwentarza:
zPUL 3907
Wolny dostęp

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 3 - Nauki Społeczne. Ekonomia - POZIOM 2
Sygnatura:
341.12(4-67)
NOWE PRAWO
KOWALSKA, J.
Nr inwentarza:
G 183218
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz