- Tytuł pełny:
- Nowe prawo żywnościowe Unii Europejskiej a systemy GMP, GHP, HACCP / Jolanta Kowalska [et al.]
- Autorzy:
- Kowalska, Jolanta (technolog żywności)
- Współtwórcy:
- Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr (Gdańsk). Wydawca
- Wydawca:
- Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr
- Wydanie:
- Stan prawny obowiązujący od 1 stycznia 2006 r
- Rok wydania:
- 2006
- Opis fizyczny:
- 277 s. : il. ; 24 cm
- ISBN:
- 8374262605
- Uwagi:
- Bibliogr. s. 69-72
- Temat:
- Prawo żywnościowe (prawo europejskie) - legislacja.
Żywność - jakość - prawo - Kraje Unii Europejskiej.
Przemysł rolno-spożywczy - kontrola jakości.
Przemysł rolno-spożywczy - warunki zdrowotne.
Higiena żywności - prawo - Kraje Unii Europejskiej.
Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny - Kraje Unii Europejskiej. - Książka