- Tytuł pełny:
- Rola żywności i żywienia w profilaktyce i terapii chorób człowieka / Jan Fiedurek
- Autorzy:
- Fiedurek, Jan (1950- )
- Współtwórcy:
- Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). Wydawnictwo. Wydawca
- Wydawca:
- Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
- Rok wydania:
- 2007
- Opis fizyczny:
- 209 s. : il. ; 24 cm
- ISBN:
- 9788322726501
- Uwagi:
- Bibliogr. s. [205]-209
Dla szerokiego kręgu czytelników zainteresowanych wpływem żywności i żywienia na zdrowie człowieka - Temat:
- Dietetyka.
Długowieczność - aspekt żywieniowy.
Żywienie - aspekt zdrowotny.
Żywność - aspekt zdrowotny.
Żywność funkcjonalna. - Książka