Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wrażliwość wybranych gatunków owadów na skażenia powietrza gazami i pyłami przemysłowymi oraz tolerancja przez nie termicznych zmian środowiska

Tytuł pełny:
Wrażliwość wybranych gatunków owadów na skażenia powietrza gazami i pyłami przemysłowymi oraz tolerancja przez nie termicznych zmian środowiska / Paweł Migula
Wariant tytułu:
Wrażliwość wybranych gatunków owadów
Autorzy:
Migula, Paweł
Współtwórcy:
Uniwersytet Śląski (Katowice). Wydawnictwo. Wydawca
Wydawca:
Katowice : UŚ
Rok wydania:
1985
Seria:
Prace Naukowe Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach, 0208-6336 ; nr 765
Zawartość serii:
Prace Naukowe Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach 0208-6336 nr 765
Opis fizyczny:
114, [2] s., [1] k. tabl. złoż. : il., err. ; 24 cm
ISBN:
8322600259
Uwagi:
Bibliogr. s. 100-111
Streszcz. ang., ros
Temat:
Owady - skutki oddziaływania temperatur.
Owady - skutki zanieczyszczenia.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02108cam#a2200433#i#4500
001 0191800881188
003 KAT U, KAT 001
005 20220721010144.3
008 040402s1985####pl#a###|#####|00|#||pol|c
020 %a 8322600259
035 %a zz2004824121
035 %a (NUKAT)vtls000265986
040 %a KR 197/RA %c KR 197/RA %d KR 197/RA %d KR 197/MPs
041 0 # %a pol %b eng %b rus
100 1 %a Migula, Paweł.
245 1 0 %a Wrażliwość wybranych gatunków owadów na skażenia powietrza gazami i pyłami przemysłowymi oraz tolerancja przez nie termicznych zmian środowiska / %c Paweł Migula.
246 1 8 %a Wrażliwość wybranych gatunków owadów
260 # %a Katowice : %b UŚ, %c 1985.
300 %a 114, [2] s., [1] k. tabl. złoż. : %b il., err. ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
490 1 %a Prace Naukowe Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach, %x 0208-6336 ; %v nr 765
504 %a Bibliogr. s. 100-111.
546 %a Streszcz. ang., ros.
650 # %a Owady %x skutki oddziaływania temperatur.
650 # %a Owady %x skutki zanieczyszczenia.
710 2 # %a Uniwersytet Śląski (Katowice). %b Wydawnictwo. %4 pbl
830 0 %a Prace Naukowe Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach %x 0208-6336 %v nr 765
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0191800881188 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
856 4 9 %u http://www.bc.us.edu.pl/publication/4360 %z Pełny tekst publikacji dostępny tylko z komputerów sieci bibliotek UŚ. %9 Link lokalny
920 %a 83-226-0025-9
982 %a 595.7 %c MIGULA, P. %d WRAŻLIWOŚĆ %z Owady. Entomologia

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 5 - Matematyka. Nauki Przyrodnicze - POZIOM 1
Sygnatura:
595.7
MIGULA, P.
WRAŻLIWOŚĆ
Nr inwentarza:
BGn 289
Wolny dostęp
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 5 - Matematyka. Nauki Przyrodnicze - POZIOM 1
Sygnatura:
595.7
MIGULA, P.
WRAŻLIWOŚĆ
Nr inwentarza:
BGn 293
Wolny dostęp
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 5 - Matematyka. Nauki Przyrodnicze - POZIOM 1
Sygnatura:
595.7
MIGULA, P.
WRAŻLIWOŚĆ
Nr inwentarza:
BWB 429
Wolny dostęp
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 5 - Matematyka. Nauki Przyrodnicze - POZIOM 1
Sygnatura:
595.7
MIGULA, P.
WRAŻLIWOŚĆ
Nr inwentarza:
BWB 3076
Wolny dostęp
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 5 - Matematyka. Nauki Przyrodnicze - POZIOM 1
Sygnatura:
595.7
MIGULA, P.
WRAŻLIWOŚĆ
Nr inwentarza:
BWB 3077
Wolny dostęp
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 5 - Matematyka. Nauki Przyrodnicze - POZIOM 1
Sygnatura:
595.7
MIGULA, P.
WRAŻLIWOŚĆ
Nr inwentarza:
BWB 4102
Wolny dostęp

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
N 286/765
Nr inwentarza:
BGn 286
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz