Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zarządzanie hotelarstwem i gastronomią

Tytuł pełny:
Zarządzanie hotelarstwem i gastronomią / Tim Knowles ; tł. Grażyna Górska
Wariant tytułu:
Tyt. oryg.: Hospitality management
Autorzy:
Knowles, Tim
Współtwórcy:
Górska, Grażyna (tłumacz). Tł.
Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne. Wydawca
Wydawca:
Warszawa : Polskie Wydaw. Ekonomiczne
Rok wydania:
2001
Opis fizyczny:
366, [2] s. : il. ; 24 cm
ISBN:
8320813530
Uwagi:
Na grzbiecie błędny tyt.: Zarządzanie hotelarswem i gastronomią
Bibliogr. przy rozdz. Indeks
Temat:
Hotele - zarządzanie - podręczniki akademickie.
Gastronomia - zarządzanie - podręczniki akademickie.
Hotele - zarządzanie - podręczniki.
Gastronomia - podręczniki.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01949cam#a2200433#i#4500
001 0191800888020
003 KAT U, KAT 001
005 20230726055615.2
008 041129s2001####pl#a#####f###|001#0#pol#c
020 %a 8320813530
035 %a zz2004854931
035 %a (NUKAT)vtls000388970
040 %a KR 122/TZ %c KR 122/TZ %d KR 122/MN %d KR 7/CPs
041 1 # %a pol %h eng
100 1 %a Knowles, Tim.
245 1 0 %a Zarządzanie hotelarstwem i gastronomią / %c Tim Knowles ; tł. Grażyna Górska.
246 1 # %i Tyt. oryg.: %a Hospitality management
260 # %a Warszawa : %b Polskie Wydaw. Ekonomiczne, %c 2001.
300 %a 366, [2] s. : %b il. ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
500 %a Na grzbiecie błędny tyt.: Zarządzanie hotelarswem i gastronomią.
504 %a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 # %a Hotele %x zarządzanie %v podręczniki akademickie.
650 # %a Gastronomia %x zarządzanie %v podręczniki akademickie.
650 # %a Hotele %x zarządzanie %v podręczniki.
650 # %a Gastronomia %v podręczniki.
700 1 # %a Górska, Grażyna %c (tłumacz). %e Tł.
710 2 # %a Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne. %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0191800888020 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-208-1353-0
982 %a 64 %c KNOWLES, T. %d ZARZĄDZANIE %z Gospodarstwo domowe. Gastronomia. Hotelarstwo

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINIBA
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
5999
Nr inwentarza:
zMARK 5999
Dostępny
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
64
KNOWLES, T.
ZARZĄDZANIE
Nr inwentarza:
BG 316931
Wolny dostęp
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
64
KNOWLES, T.
ZARZĄDZANIE
Nr inwentarza:
BG 454738
Wolny dostęp
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
64
KNOWLES, T.
ZARZĄDZANIE
Nr inwentarza:
G 174152
Wolny dostęp
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
64
KNOWLES, T.
ZARZĄDZANIE
Nr inwentarza:
G 174153
Wolny dostęp
Położenie:
UE Biblioteka Specjalistyczna. Filia w Rybniku
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
5555
Nr inwentarza:
zROND 5555
Dostępny

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
64
KNOWLES, T.
ZARZĄDZANIE
Nr inwentarza:
G 174151
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz