Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Żywienie człowieka zdrowego i chorego

Tytuł pełny:
Żywienie człowieka zdrowego i chorego / pod red. Jana Hasika i Jana Gawęckiego ; aut. Magdalena Białkowska [et al.]
Autorzy:
Białkowska, Magdalena
Współtwórcy:
Hasik, Jan Marian (1922-2001). Red.
Gawęcki, Jan (1944- ). Red.
Wydawnictwo Naukowe PWN. Wydawca
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN
Wydanie:
Wyd. 1, (3 dodr.)
Rok wydania:
2005
Opis fizyczny:
339, [1] s. : il. ; 24 cm
ISBN:
830113948X
8301139544
Uwagi:
Stanowi t. 2, t. 1 pt. Żywienie człowieka : podstawy nauki o żywieniu, t. 3 pt. Słownik terminów żywieniowych (wyd. 1) oraz Żywienie człowieka : słownik terminologiczny (wyd. 2 i następne)
Bibliogr. przy rozdz
Dla studentów uczelni rolniczych i medycznych, którzy kształcą się w zakresie żywienia człowieka, lekarzy, dietetyków, technologów żywności i planujących żywienie w szpitalach, sanatoriach i domach opieki społecznej
Temat:
Żywienie - podręczniki akademickie.
Żywienie - aspekt zdrowotny - podręczniki akademickie.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02229cam#a2200421#i#4500
001 0191800891577
003 KAT U, KAT 001
005 20221013053448.3
008 051025s2005####pl#a###f#f###|000#0#pol#c
020 %a 830113948X %q t. 2
020 %a 8301139544 %q t. 1-2
035 %a zz2005812983
035 %a (NUKAT)vtls000572572
040 %a WA 72/01OMW %c WA 72/01OMW %d WA 72/01OMK %d KR U/42AKs %d KR 7/DZs
245 0 0 %a Żywienie człowieka zdrowego i chorego / %c pod red. Jana Hasika i Jana Gawęckiego ; aut. Magdalena Białkowska [et al.].
250 %a Wyd. 1, (3 dodr.).
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c 2005.
300 %a 339, [1] s. : %b il. ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
500 %a Stanowi t. 2, t. 1 pt. Żywienie człowieka : podstawy nauki o żywieniu, t. 3 pt. Słownik terminów żywieniowych (wyd. 1) oraz Żywienie człowieka : słownik terminologiczny (wyd. 2 i następne).
504 %a Bibliogr. przy rozdz.
521 8 %a Dla studentów uczelni rolniczych i medycznych, którzy kształcą się w zakresie żywienia człowieka, lekarzy, dietetyków, technologów żywności i planujących żywienie w szpitalach, sanatoriach i domach opieki społecznej.
650 # %a Żywienie %v podręczniki akademickie.
650 # %a Żywienie %x aspekt zdrowotny %v podręczniki akademickie.
700 1 # %a Hasik, Jan Marian %d (1922-2001). %e Red.
700 1 # %a Gawęcki, Jan %d (1944- ). %e Red.
700 1 # %a Białkowska, Magdalena.
710 2 # %a Wydawnictwo Naukowe PWN. %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0191800891577 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-01-13948-X %q t. 2
920 %a 83-01-13954-4 %q t. 1-2
982 %a 613 %c ŻYWIENIE %d HASIK, J. M. %e T. 2 %z Higiena ogólna i osobista. Higiena układu nerwowego. Higiena i moralność. Nałogi. Substancje uzależniające

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
613
ŻYWIENIE
HASIK, J. M. T. 2
Nr inwentarza:
BWB 7052
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz