- Tytuł pełny:
- Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa / pod red. Franciszka Świderskiego ; [aut. Franciszek Świderski et al.]
- Autorzy:
- Świderski, Franciszek (1940- )
- Współtwórcy:
- Wydawnictwa Naukowo-Techniczne. Wydawca
- Wydawca:
- Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
- Wydanie:
- Wyd. 2
- Rok wydania:
- 1999
- Seria:
- Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
- Zawartość serii:
- Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
- Opis fizyczny:
- 383, [1] s. : il. ; 25 cm
- ISBN:
- 8320424569
- Uwagi:
- Wyd. 1 ukazało się pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw
Bibliogr. przy rozdz
Indeks - Temat:
- Przemysł rolno-spożywczy - kontrola jakości - podręczniki akademickie.
Żywność - domieszki - podręczniki akademickie.
Żywność funkcjonalna - podręczniki akademickie.
Żywność wzbogacona - podręczniki akademickie.
Żywność wygodna - podręczniki akademickie. - Książka