Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa

Tytuł pełny:
Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa / pod red. Franciszka Świderskiego ; [aut. Franciszek Świderski et al.]
Autorzy:
Świderski, Franciszek (1940- )
Współtwórcy:
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne. Wydawca
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Wydanie:
Wyd. 2
Rok wydania:
1999
Seria:
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
Zawartość serii:
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
Opis fizyczny:
383, [1] s. : il. ; 25 cm
ISBN:
8320424569
Uwagi:
Wyd. 1 ukazało się pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw
Bibliogr. przy rozdz
Indeks
Temat:
Przemysł rolno-spożywczy - kontrola jakości - podręczniki akademickie.
Żywność - domieszki - podręczniki akademickie.
Żywność funkcjonalna - podręczniki akademickie.
Żywność wzbogacona - podręczniki akademickie.
Żywność wygodna - podręczniki akademickie.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02091cam#a2200433#i#4500
001 0191800891593
003 KAT U, KAT 001
005 20231212054741.7
008 030812s1999####pl#a###f#f###|001#0#pol#c
020 %a 8320424569
035 %a zz2003869907
035 %a (NUKAT)vtls000169937
040 %a WR U/Chm %c WR U/jc %d WR U/jcs %d WR U/dl %d WR U/jcs %d WR U/DZs %d WA 191/MS %d LUBL M/ASI
245 0 0 %a Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : %b praca zbiorowa / %c pod red. Franciszka Świderskiego ; [aut. Franciszek Świderski et al.].
250 %a Wyd. 2.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 1999.
300 %a 383, [1] s. : %b il. ; %c 25 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
490 1 %a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
500 %a Wyd. 1 ukazało się pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.
504 %a Bibliogr. przy rozdz.
504 %a Indeks.
650 # %a Przemysł rolno-spożywczy %x kontrola jakości %v podręczniki akademickie.
650 # %a Żywność %x domieszki %v podręczniki akademickie.
650 # %a Żywność funkcjonalna %v podręczniki akademickie.
650 # %a Żywność wzbogacona %v podręczniki akademickie.
650 # %a Żywność wygodna %v podręczniki akademickie.
700 1 # %a Świderski, Franciszek %d (1940- ).
710 2 # %a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne. %4 pbl
830 0 %a Podręczniki Akademickie. %p Przemysł Spożywczy
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0191800891593 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-204-2456-9
982 %a 66 %c ŻYWNOŚĆ %d ŚWIDERSKI, F. %z Przemysł chemiczny. Technologia chemiczna

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
66
ŻYWNOŚĆ
ŚWIDERSKI, F.
Nr inwentarza:
BG 291939
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz