Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Rachunkowość po polsku

Tytuł pełny :
Rachunkowość po polsku / Antoni Kożuch, Artur J. Kożuch, Monika Wakuła
Autorzy :
Kożuch, Antoni (1939- )
Kożuch, Artur Jacek
Wakuła, Monika
Współtwórcy :
CeDeWu. Wydawca
Wydawca :
Warszawa : Wydawnictwa Fachowe CeDeWu
Rok wydania :
2007
Opis fizyczny :
294 strony : ilustracje ; 24 cm
ISBN :
9788360089996
Uwagi :
Bibliografia na stronie 291-294
Temat :
Rachunkowość - podręczniki akademickie.
Rachunkowość - Polska - 1990-.
Rachunkowość - podręczniki.
Książka

LDR 01610cam#a2200385#i#4500
001 0191801300846
003 KAT U, KAT 001
005 20180528063405.4
008 071105s2007####pl#a#########|000#0#pol#c
020 %a 9788360089996
035 %a zz2007932523
035 %a (NUKAT)vtls000999491
040 %a WA M/MM %b pol %e rda %c WA M/MM %d WA M/ES %d WA U/DNs %d KR U/IFs %d SZCZ U/JS
100 1 %a Kożuch, Antoni %d (1939- ). %e Autor
245 1 0 %a Rachunkowość po polsku / %c Antoni Kożuch, Artur J. Kożuch, Monika Wakuła.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwa Fachowe CeDeWu, %c 2007.
300 %a 294 strony : %b ilustracje ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliografia na stronie 291-294.
650 # %a Rachunkowość %v podręczniki akademickie.
650 # %a Rachunkowość %z Polska %y 1990-.
650 # %a Rachunkowość %v podręczniki.
700 1 # %a Kożuch, Artur Jacek. %e Autor
700 1 # %a Wakuła, Monika. %e Autor
710 2 # %a CeDeWu. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0191801300846 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-60089-99-6
982 %a 657 %c KOŻUCH, A. %d RACHUNKOWOŚĆ %z Rachunkowość. Księgowość

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura :
657
KOŻUCH, A.
RACHUNKOWOŚĆ
BG 359839
Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura :
657
KOŻUCH, A.
RACHUNKOWOŚĆ
BG 364564
Położenie :
CINIBA
Lokalizacja :
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura :
657
KOŻUCH, A.
RACHUNKOWOŚĆ
zBOND 45298
Położenie :
CINIBA
Lokalizacja :
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura :
657
KOŻUCH, A.
RACHUNKOWOŚĆ
zBOND 45299
Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura :
657
KOŻUCH, A.
RACHUNKOWOŚĆ
G 186708
Położenie :
UE CNTI Biblioteka Specjalistyczna - zRACH
Lokalizacja :
Czytelnia Multimedialna
Sygnatura :
9191

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura :
657
KOŻUCH, A.
RACHUNKOWOŚĆ
G 186707

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies