- Tytuł pełny:
- Chemiczne aspekty higieny żywności / Stefan Smoczyński, Władysław Damicz, Ryszard Amarowicz
- Autorzy:
- Smoczyński, Stefan (1941- )
Damicz, Władysław (1917-2003)
Amarowicz, Ryszard - Współtwórcy:
- Państwowe Wydawnictwo Naukowe (1951-1992). Wydawca
- Wydawca:
- Warszawa : Państwowe Wydaw. Naukowe
- Rok wydania:
- 1986
- Opis fizyczny:
- 221, [2] s. : rys. ; 24 cm
- ISBN:
- 8301068671
- Uwagi:
- Bibliogr. s. 217-221
Skrypt przeznaczony dla studentów wydziałów technologii żywności akademii rolniczych - Temat:
- Żywność - skład chemiczny - podręczniki akademickie.
Higiena żywności - podręczniki akademickie.
Żywność - jakość - podręczniki akademickie.
Żywność - skażenie - podręczniki akademickie. - Książka