Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chemiczne aspekty higieny żywności

Tytuł pełny:
Chemiczne aspekty higieny żywności / Stefan Smoczyński, Władysław Damicz, Ryszard Amarowicz
Autorzy:
Smoczyński, Stefan (1941- )
Damicz, Władysław (1917-2003)
Amarowicz, Ryszard
Współtwórcy:
Państwowe Wydawnictwo Naukowe (1951-1992). Wydawca
Wydawca:
Warszawa : Państwowe Wydaw. Naukowe
Rok wydania:
1986
Opis fizyczny:
221, [2] s. : rys. ; 24 cm
ISBN:
8301068671
Uwagi:
Bibliogr. s. 217-221
Skrypt przeznaczony dla studentów wydziałów technologii żywności akademii rolniczych
Temat:
Żywność - skład chemiczny - podręczniki akademickie.
Higiena żywności - podręczniki akademickie.
Żywność - jakość - podręczniki akademickie.
Żywność - skażenie - podręczniki akademickie.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01980cam#a2200421#i#4500
001 0191901610720
003 KAT U, KAT 001
005 20230823060342.1
008 040917s1986####pl#a###f#f###|000#0#pol#c
020 %a 8301068671
035 %a zz2004913315
035 %a (NUKAT)vtls000346636
040 %a TOR U/CHMD %c TOR U/CHMD %d TOR U/AP %d GD 27/LKs
100 1 %a Smoczyński, Stefan %d (1941- ).
245 1 0 %a Chemiczne aspekty higieny żywności / %c Stefan Smoczyński, Władysław Damicz, Ryszard Amarowicz.
260 # %a Warszawa : %b Państwowe Wydaw. Naukowe, %c 1986.
300 %a 221, [2] s. : %b rys. ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliogr. s. 217-221.
521 8 %a Skrypt przeznaczony dla studentów wydziałów technologii żywności akademii rolniczych.
650 # %a Żywność %x skład chemiczny %v podręczniki akademickie.
650 # %a Higiena żywności %v podręczniki akademickie.
650 # %a Żywność %x jakość %v podręczniki akademickie.
650 # %a Żywność %x skażenie %v podręczniki akademickie.
700 1 # %a Damicz, Władysław %d (1917-2003).
700 1 # %a Amarowicz, Ryszard.
710 2 # %a Państwowe Wydawnictwo Naukowe (1951-1992). %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0191901610720 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-01-06867-1
982 %a 66 %c SMOCZYŃSKI, S. %d CHEMICZNE %z Przemysł chemiczny. Technologia chemiczna

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
245
Nr inwentarza:
BCH 245
Dostępny
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
389
Nr inwentarza:
BWB 389
Dostępny

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
66
SMOCZYŃSKI, S.
CHEMICZNE
Nr inwentarza:
BCH 244
Wolny dostęp
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
66
SMOCZYŃSKI, S.
CHEMICZNE
Nr inwentarza:
G 143386
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz