Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Materiały do hodowli owiec w XVIII wieku

Tytuł pełny:
Materiały do hodowli owiec w XVIII wieku / Stanisław Szczotka
Autorzy:
Szczotka, Stanisław (1912-1954)
Wydawca:
Lublin : nakł. Polskiego Towarzystwa Ludoznawczego
Rok wydania:
1948
Opis fizyczny:
S. 405-438 ; 21 cm
Uwagi:
Nadbitka z Prac i Materiałów Etnograficznych. T. VII pod red. Józefa Gajka i Kazimiery Zawistowicz-Adamskiej
Temat:
Owca - hodowla - Polska - Żywiec (region) - 18 w.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01117cam#a2200241#i#4500
001 0192001724801
003 KAT U, KAT 001
005 20220831204150.3
008 090304s1948####pl#####f#####|000#0#pol#c
035 %a xx001301706
035 %a (NUKAT)vtls001301706
040 %a KAT U/30HG %c KAT U/30HG %d KAT U/30MS
100 1 %a Szczotka, Stanisław %d (1912-1954).
245 1 0 %a Materiały do hodowli owiec w XVIII wieku / %c Stanisław Szczotka.
260 # %a Lublin : %b nakł. Polskiego Towarzystwa Ludoznawczego, %c 1948.
300 %a S. 405-438 ; %c 21 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
500 %a Nadbitka z Prac i Materiałów Etnograficznych. T. VII pod red. Józefa Gajka i Kazimiery Zawistowicz-Adamskiej.
650 # %a Owca %x hodowla %z Polska %z Żywiec (region) %y 18 w.
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192001724801 %9 LinkOPAC

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Położenie:
Oddział Biblioteki Uniwersytetu Śląskiego w Cieszynie
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
12865 br
Nr inwentarza:
FUSbr 12865
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz