Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kucharz doskonały : pożyteczny dla zatrudniających się gospodarstwem : okazuiąc sposób poznawania, rozbierania i sporządzania różnego rodzaju mięsiwa, ryb, &c. przytym naukę daiąc przezorną o mocy, czyli wyśmienitości warzywa i ziół, oraz o wyborze i onychże używaniu tudzież robienia wódek, likworów, syropów, ciast i cukrów

Tytuł pełny:
Kucharz doskonały : pożyteczny dla zatrudniających się gospodarstwem : okazuiąc sposób poznawania, rozbierania i sporządzania różnego rodzaju mięsiwa, ryb, &c. przytym naukę daiąc przezorną o mocy, czyli wyśmienitości warzywa i ziół, oraz o wyborze i onychże używaniu tudzież robienia wódek, likworów, syropów, ciast i cukrów / z fr. przetł. i wielą przydatkami pomnożony przez Woyciecha Wielądka
Współtwórcy:
Wielądko, Wojciech Wincenty (1749-1822). Tł.
Wydawca:
Warszawa : Grafika Usługi Wydawnicze Iwona Knechta : przy współpr. Gopher u.r.p. Andrzej Famielec
Rok wydania:
2009
Opis fizyczny:
[2], 422, [30] s. ; 21 cm
ISBN:
9788361889168
Uwagi:
Przedr. fotooffsetowy, oryg.: Ed. 2 popr. Warszawa : nakł. i druk. Michała Grölla, 1786
Temat:
Kuchnia - faksymile.
Kuchnia - 18 w.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01975cam#a2200337#i#4500
001 0192102576759
003 KAT U, KAT 001
005 20220901000236.9
008 100609r20091786pl###########|000#0#pol#c
020 %a 9788361889168
035 %a xx001703170
035 %a (NUKAT)vtls001703170
035 %a (OCoLC)750511178
040 %a WA M/HB %c WA M/HB %d WA M/MC %d KR U/GZs
041 1 # %a pol %h fre
245 0 0 %a Kucharz doskonały : %b pożyteczny dla zatrudniających się gospodarstwem : okazuiąc sposób poznawania, rozbierania i sporządzania różnego rodzaju mięsiwa, ryb, &c. przytym naukę daiąc przezorną o mocy, czyli wyśmienitości warzywa i ziół, oraz o wyborze i onychże używaniu tudzież robienia wódek, likworów, syropów, ciast i cukrów / %c z fr. przetł. i wielą przydatkami pomnożony przez Woyciecha Wielądka.
260 # %a Warszawa : %b Grafika Usługi Wydawnicze Iwona Knechta : %b przy współpr. Gopher u.r.p. Andrzej Famielec, %c 2009.
300 %a [2], 422, [30] s. ; %c 21 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
534 %p Przedr. fotooffsetowy, oryg.: %b Ed. 2 popr. %c Warszawa : nakł. i druk. Michała Grölla, 1786.
650 # %a Kuchnia %v faksymile.
650 # %a Kuchnia %y 18 w.
700 1 # %a Wielądko, Wojciech Wincenty %d (1749-1822). %e Tł.
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192102576759 %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-61889-16-8
982 %a 64 %c KUCHARZ %d WIELĄDKO, W. W %z Gospodarstwo domowe. Gastronomia. Hotelarstwo

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
64
KUCHARZ
WIELĄDKO, W. W
Nr inwentarza:
BG 388419
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz