Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nasza wesoła apokalipsa : wybór najważniejszych esejów

Tytuł pełny :
Nasza wesoła apokalipsa : wybór najważniejszych esejów / Leszek Kołakowski ; wybór i układ Zbigniew Mentzel
Autorzy :
Kołakowski, Leszek (1927-2009)
Współtwórcy :
Mentzel, Zbigniew (1951- ). Oprac.
Wydawca :
Kraków : Wydawnictwo Znak
Rok wydania :
2010
Opis fizyczny :
357, [7] s. ; 21 cm
ISBN :
9788324013302
Uwagi :
Nota bibliograficzna s. 355-358
Temat :
Kołakowski, Leszek (1927-2009).
Kultura - filozofia.
Gatunek / Forma :
Eseje polskie - 1945-.
Książka

LDR 01241cam#a2200277#i#4500
001 0192102581285
003 KAT U, KAT 001
005 20170802162431.7
008 100329s2010####pl###########|000#0#pol#c
020 %a 9788324013302
035 %a xx001565585
035 %a (NUKAT)vtls001565585
040 %a KR 295/BW %c KR 295/BWs %d KR 295/BW %d WR U/bks
100 1 %a Kołakowski, Leszek %d (1927-2009).
245 1 0 %a Nasza wesoła apokalipsa : %b wybór najważniejszych esejów / %c Leszek Kołakowski ; wybór i układ Zbigniew Mentzel.
260 %a Kraków : %b Wydawnictwo Znak, %c 2010.
300 %a 357, [7] s. ; %c 21 cm.
504 %a Nota bibliograficzna s. 355-358.
600 1 # %a Kołakowski, Leszek %d (1927-2009).
650 # %a Kultura %x filozofia.
655 # %a Eseje polskie %y 1945-.
700 1 # %a Mentzel, Zbigniew %d (1951- ). %e Oprac.
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/index.php?r=site/recorddetail&id=0192102581285 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-240-1330-2
982 %a 1A/Z %b KOŁAKOWSKI, L. %c KOŁAKOWSKI, L. %d NASZA WESOŁA %z Poszczególni filozofowie

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 1 - Filozofia. Psychologia - POZIOM 2
Sygnatura :
1A/Z KOŁAKOWSKI, L.
KOŁAKOWSKI, L.
NASZA WESOŁA
BG 390263
Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 1 - Filozofia. Psychologia - POZIOM 2
Sygnatura :
1A/Z KOŁAKOWSKI, L.
KOŁAKOWSKI, L.
NASZA WESOŁA
BG 480165
Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Magazyn
Sygnatura :
498621
Położenie :
CINIBA
Lokalizacja :
Magazyn
Sygnatura :
48625
Położenie :
Biblioteka Teologiczna
Lokalizacja :
Magazyn
Sygnatura :
99815

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Położenie :
CINIBA
Lokalizacja :
Magazyn
Sygnatura :
48624

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies