- Tytuł pełny:
- Mikrobiologia techniczna. T. 2, Mikroorganizmy w biotechnologii, ochronie środowiska i produkcji żywności / red. nauk. Zdzisława Libudzisz, Krystyna Kowal, Zofia Żakowska ; aut. Janusz Adamiec [et al.]
- Wariant tytułu:
- Mikroorganizmy w biotechnologii, ochronie środowiska i produkcji żywności
- Autorzy:
- Adamiec, Janusz (chemia)
- Współtwórcy:
- Libudzisz, Zdzisława (1943- ). Redaktor
Kowal, Krystyna. Redaktor
Żakowska, Zofia. Redaktor
Wydawnictwo Naukowe PWN. Wydawca - Wydawca:
- Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN
- Wydanie:
- Wyd. 1, dodr. 1
- Rok wydania:
- 2009
- Opis fizyczny:
- VII, [1], 553, [2] s. : il. ; 24 cm
- ISBN:
- 9788301155230
9788301152222 - Uwagi:
- Bibliogr. s. 533-536. Indeks
Dla studentów biologii, mikrobiologii, biotechnologii, ochrony środowiska, inżynierii środowiska, technologii żywności, farmacji, towaroznawstwa i zarządzania jakością, chemii i rolnictwa
Dostępny również w wersji elektronicznej - Temat:
- Mikrobiologia przemysłowa - podręczniki akademickie.
Drobnoustroje przemysłowe - podręczniki akademickie.
Ekologia drobnoustrojów - podręczniki akademickie. - Książka