Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Żywienie człowieka zdrowego i chorego. 2

Tytuł pełny:
Żywienie człowieka zdrowego i chorego. 2 / red. nauk.: Marian Grzymisławski, Jan Gawęcki ; [aut. Joanna Bajerska et al.]
Autorzy:
Bajerska-Jarzębowska, Joanna
Współtwórcy:
Grzymisławski, Marian. Redaktor
Gawęcki, Jan (1944- ). Redaktor
Wydawnictwo Naukowe PWN. Wydawca
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN
Wydanie:
Wyd. 2 zm
Rok wydania:
2010
Opis fizyczny:
471, [1] s. : il. ; 24 cm
ISBN:
9788301164928
9788301139544
Uwagi:
Bibliogr. przy rozdz. Indeks
Dla studentów uniwersytetów przyrodniczych, medycznych i innych wyższych uczelni realizujących przedmioty z zakresu żywienia, lekarzy, dietetyków, żywieniowców, technologów żywności oraz personelu szpitali, sanatoriów itp
Temat:
Żywienie - podręczniki akademickie.
Dietetyka - podręczniki akademickie.
Dietoterapia - podręczniki akademickie.
Żywienie pozajelitowe.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02004cam#a2200397#ic4500
001 0192102677673
003 KAT U, KAT 001
005 20220203030236.7
008 101124s2010####pl#a###f#f###|001#0#pol#c
020 %a 9788301164928 %q t. 2
020 %a 9788301139544 %q t. 1-3
035 %a xx001885114
035 %a (NUKAT)vtls001885114
040 %a OLSZT 003/HP %c OLSZT 003/HP %d Ł 30/MSs %d KR U/42AKs %d KR U/BUs
245 0 0 %a Żywienie człowieka zdrowego i chorego. %n 2 / %c red. nauk.: Marian Grzymisławski, Jan Gawęcki ; [aut. Joanna Bajerska et al.].
250 %a Wyd. 2 zm.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c 2010.
300 %a 471, [1] s. : %b il. ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521 8 %a Dla studentów uniwersytetów przyrodniczych, medycznych i innych wyższych uczelni realizujących przedmioty z zakresu żywienia, lekarzy, dietetyków, żywieniowców, technologów żywności oraz personelu szpitali, sanatoriów itp.
650 # %a Żywienie %v podręczniki akademickie.
650 # %a Dietetyka %v podręczniki akademickie.
650 # %a Dietoterapia %v podręczniki akademickie.
650 # %a Żywienie pozajelitowe.
700 1 # %a Grzymisławski, Marian. %e Redaktor
700 1 # %a Gawęcki, Jan %d (1944- ). %e Redaktor
700 1 # %a Bajerska-Jarzębowska, Joanna.
710 2 # %a Wydawnictwo Naukowe PWN. %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192102677673 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-01-16492-8 %q t. 2
920 %a 978-83-01-13954-4 %q t. 1-3
982 %a 613 %c ŻYWIENIE %d GRZYMISŁAWSKI %e 2 %z Higiena ogólna i osobista. Higiena układu nerwowego. Higiena i moralność. Nałogi. Substancje uzależniające

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
613
ŻYWIENIE
GRZYMISŁAWSKI 2
Nr inwentarza:
BG 393700
Wolny dostęp
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
613
ŻYWIENIE
GRZYMISŁAWSKI 2
Nr inwentarza:
BG 503410
Wolny dostęp
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
503411
Nr inwentarza:
BG 503411
Dostępny
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
503412
Nr inwentarza:
BG 503412
Dostępny
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
503413
Nr inwentarza:
BG 503413
Dostępny
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
503414
Nr inwentarza:
BG 503414
Dostępny
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
503415
Nr inwentarza:
BG 503415
Dostępny

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
613
ŻYWIENIE
GRZYMISŁAWSKI 2
Nr inwentarza:
BG 393699
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz