Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Podstawy cieplnego utrwalania żywności

Tytuł pełny:
Podstawy cieplnego utrwalania żywności / Zenon Ziemba
Autorzy:
Ziemba, Zenon
Współtwórcy:
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne. Wydawca
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Rok wydania:
1980
Opis fizyczny:
417, [2] s. : il. ; 24 cm
ISBN:
8320401569
Uwagi:
Bibliogr. przy rozdz. Indeks
Dla inżynierów technologów żywności, pracujących w zakładach produkujących konserwy, w organach kontroli jakości i zapleczu naukowym przemysłu żywnościowego. Może być wykorzystywana przez studentów wydziałów technologii żywności akademii rolniczych oraz wydziałów chemii żywności politechnik
Streszcz. ang. i ros
Temat:
Żywność - konserwowanie - podręczniki.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01832cam#a2200373#i#4500
001 0192202762962
003 KAT U, KAT 001
005 20230713063153.2
008 050107s1980####pl#a###f#f###|001#0#pol#c
020 %a 8320401569
035 %a zz2005800416
035 %a (NUKAT)vtls000409416
040 %a OLSZT 003/WO %c OLSZT 003/WO %d OLSZT 003/WO %d OLSZT 003/JGs %d KR 197/GJ
041 0 # %a pol %b eng %b rus
100 1 %a Ziemba, Zenon.
245 1 0 %a Podstawy cieplnego utrwalania żywności / %c Zenon Ziemba.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 1980.
300 %a 417, [2] s. : %b il. ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521 8 %a Dla inżynierów technologów żywności, pracujących w zakładach produkujących konserwy, w organach kontroli jakości i zapleczu naukowym przemysłu żywnościowego. Może być wykorzystywana przez studentów wydziałów technologii żywności akademii rolniczych oraz wydziałów chemii żywności politechnik.
546 %a Streszcz. ang. i ros.
650 # %a Żywność %x konserwowanie %v podręczniki.
710 2 # %a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne. %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192202762962 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-204-0156-9
982 %a 66 %c ZIEMBA, Z. %d PODSTAWY %z Przemysł chemiczny. Technologia chemiczna

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
66
ZIEMBA, Z.
PODSTAWY
Nr inwentarza:
G 131924
Wolny dostęp
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
581157
Nr inwentarza:
BG 581157
Dostępny

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
66
ZIEMBA, Z.
PODSTAWY
Nr inwentarza:
G 131923
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz