Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Polacy 88 : dynamika konfliktu a szansa reform : raport z badania "Sprawy Polaków '87"

Tytuł pełny :
Polacy 88 : dynamika konfliktu a szansa reform : raport z badania "Sprawy Polaków '87" / zespół autorski: Władysław Adamski, Krzysztof Jasiewicz, Lena Kolarska-Bibińska, Andrzej Rychard, Edmund Wnuk-Lipiński
Autorzy :
Jasiewicz, Krzysztof (1949- )
Kolarska-Bobińska, Lena (1947- )
Rychard, Andrzej (1951- )
Wnuk-Lipiński, Edmund (1944-2015)
Adamski, Władysław Wacław (1930- )
Wydawca :
Warszawa : [wydawca nieznany]
Rok wydania :
1989
Opis fizyczny :
493 strony ; 21 cm
Uwagi :
Dostępna również w wersji elektronicznej
Praca wykonana w ramach Centralnego Programu Badań Podstawowych CPBP 11.01 : "Funkcjonowanie państwa i kultura polityczna społeczeństwa polskiego"
Bibliografia przy rozdziałach
Temat :
Konflikty społeczne - Polska - 1970-2000.
Polska - sytuacja społeczna - 1945-1989 - opinia publiczna.
Polska - sytuacja gospodarcza - 1945-1989 - opinia publiczna.
Książka

LDR 02635cam#a2200469#i#4500
001 0192202802372
003 KAT U, KAT 001
005 20181115055833.2
008 950714s1989####pl###########|000#0#pol#c
035 %a xx001860640
035 %a (NUKAT)vtls001860640
040 %a NUKAT %b pol %e rda %c WA U/RET %d WA U/dz %d WA U/AP %d WA U/98MAPs %d WA U/ACH %d WA 004/ZW
245 0 0 %a Polacy 88 : %b dynamika konfliktu a szansa reform : raport z badania "Sprawy Polaków '87" / %c zespół autorski: Władysław Adamski, Krzysztof Jasiewicz, Lena Kolarska-Bibińska, Andrzej Rychard, Edmund Wnuk-Lipiński.
260 # %a Warszawa : %b [wydawca nieznany], %c 1989.
300 %a 493 strony ; %c 21 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
500 %a Praca wykonana w ramach Centralnego Programu Badań Podstawowych CPBP 11.01 : "Funkcjonowanie państwa i kultura polityczna społeczeństwa polskiego".
504 %a Bibliografia przy rozdziałach.
530 %a Dostępna również w wersji elektronicznej.
650 # %a Konflikty społeczne %z Polska %y 1970-2000.
651 # %a Polska %x sytuacja społeczna %y 1945-1989 %x opinia publiczna.
651 # %a Polska %x sytuacja gospodarcza %y 1945-1989 %x opinia publiczna.
700 1 # %a Jasiewicz, Krzysztof %d (1949- ). %e Autor
700 1 # %a Kolarska-Bobińska, Lena %d (1947- ). %e Autor
700 1 # %a Rychard, Andrzej %d (1951- ). %e Autor
700 1 # %a Wnuk-Lipiński, Edmund %d (1944-2015). %e Autor
700 1 # %a Adamski, Władysław Wacław %d (1930- ). %e Autor
856 4 1 %u http://rcin.org.pl/ifis/publication/81898
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192202802372 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
982 %a 316.46/.48 %c POLACY 88 %d ADAMSKI, W. W. %z Socjologia władzy. Stosunki społeczne. Stosunki międzyludzkie. Konflikt społeczny. Socjologia konfliktu

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 3 - Nauki Społeczne. Ekonomia - POZIOM 2
Sygnatura :
316.46/.48
POLACY 88
ADAMSKI, W. W.
BG 244060

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies