Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Food microbiology

Tytuł pełny:
Food microbiology / William Carroll Frazier
Autorzy:
Frazier, William Carroll
Wydawca:
New York [etc.] : McGraw - Hill Book Company, INC
Rok wydania:
1958
Opis fizyczny:
IX. [1], 472 s. : il. ; 24 cm
Uwagi:
Bibliogr. przy rozdz. Indeks
Temat:
Żywność - mikrobiologia.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01025cam#a2200265#i#4500
001 0192203100060
003 KAT U, KAT 001
005 20220404075311.1
008 081027s1958####xxua#########|001#0#eng#c
035 %a xx001219405
035 %a (NUKAT)vtls001219405
040 %a WA U/87BKK %c WA U/BKK
100 1 %a Frazier, William Carroll.
245 1 0 %a Food microbiology / %c William Carroll Frazier.
260 # %a New York [etc.] : %b McGraw - Hill Book Company, INC., %c 1958.
300 %a IX. [1], 472 s. : %b il. ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 # %a Żywność %x mikrobiologia.
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192203100060 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
27018
Nr inwentarza:
BG 27018
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz