- Tytuł pełny:
- Zarządzanie jakością żywności : systemy, koncepcje, instrumenty / Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska
- Autorzy:
- Wiśniewska, Małgorzata (1961- )
Malinowska, Ewa (towaroznawstwo) - Współtwórcy:
- Difin. Wydawca
- Wydawca:
- Warszawa : Difin
- Rok wydania:
- 2011
- Opis fizyczny:
- 389 s. : il. ; 23 cm
- ISBN:
- 9788376415048
- Uwagi:
- Bibliogr. s. 369-377
Dla studentów, doktorantów kierunków zarządzania, towaroznawstwa, technologii przemysłu spożywczego - Temat:
- Jakość produktów - zarządzanie - podręczniki akademickie.
Przemysł rolno-spożywczy - kontrola jakości - podręczniki akademickie.
Zarządzanie jakością - podręczniki akademickie.
Żywność - jakość - podręczniki akademickie. - Książka