Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Komunikowanie i zarządzanie w społeczeństwie informacyjnym : wybrane zagadnienia

Tytuł pełny:
Komunikowanie i zarządzanie w społeczeństwie informacyjnym : wybrane zagadnienia / red. Lesław H. Haber
Współtwórcy:
Haber, Lesław Henryk (1943- ). Redaktor
Wydawca:
Kraków : Zakład Wydawniczy "Nomos"
Rok wydania:
2011
Opis fizyczny:
446 s. : il. ; 25 cm
ISBN:
9788376880679
Uwagi:
Bibliogr. przy rozdz
Streszcz. w jęz. ang
Temat:
Komunikacja - aspekt społeczny - podręczniki akademickie.
Zarządzanie - podręczniki akademickie.
Społeczeństwo informacyjne - podręczniki akademickie.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01631cam#a2200325#i#4500
001 0192203278729
003 KAT U, KAT 001
005 20220204023330.4
008 111018s2011####pl#a#########|000#0#pol#c
020 %a 9788376880679
035 %a xx002236393
035 %a (NUKAT)vtls002236393
040 %a WR U/hp %c WR U/hp %d WR U/hb %d WA U/MNis
041 0 # %a pol %b eng
245 0 0 %a Komunikowanie i zarządzanie w społeczeństwie informacyjnym : %b wybrane zagadnienia / %c red. Lesław H. Haber.
260 # %a Kraków : %b Zakład Wydawniczy "Nomos", %c 2011.
300 %a 446 s. : %b il. ; %c 25 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliogr. przy rozdz.
546 %a Streszcz. w jęz. ang.
650 # %a Komunikacja %x aspekt społeczny %v podręczniki akademickie.
650 # %a Zarządzanie %v podręczniki akademickie.
650 # %a Społeczeństwo informacyjne %v podręczniki akademickie.
700 1 # %a Haber, Lesław Henryk %d (1943- ). %e Redaktor
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192203278729 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-7688-067-9
982 %a 005 %c KOMUNIKOWANIE %d HABER, L. %z Zarządzanie. Teoria zarządzania. Strategie, cele, metody, funkcje zarządzania

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
Biblioteka Nauk Społecznych (ul. Grażyńskiego 53)
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
33054
Nr inwentarza:
BPP 33054
Dostępny
Położenie:
Biblioteka Sztuki Filmowej
Lokalizacja:
Biblioteka Sztuki Filmowej
Sygnatura:
V/4 KOMUNIKO
Nr inwentarza:
RTV 13861
Wolny dostęp
Położenie:
CINIBA
Lokalizacja:
Dział 0 - Dział Ogólny - POZIOM 1
Sygnatura:
005
KOMUNIKOWANIE
HABER, L.
Nr inwentarza:
zBOND 50915
Wolny dostęp
Położenie:
CINIBA
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
50916
Nr inwentarza:
zBOND 50916
Dostępny
Położenie:
CINIBA
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
54300
Nr inwentarza:
BNS 54300
Dostępny
Położenie:
CINIBA
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
54301
Nr inwentarza:
BNS 54301
Dostępny
Położenie:
CINIBA
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
54837
Nr inwentarza:
BNS 54837
Dostępny
Położenie:
CINIBA
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
S/1277
Nr inwentarza:
MSNP 4054
Dostępny
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 0 - Dział Ogólny - POZIOM 1
Sygnatura:
005
KOMUNIKOWANIE
HABER, L.
Nr inwentarza:
BG 404895
Wolny dostęp
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 0 - Dział Ogólny - POZIOM 1
Sygnatura:
005
KOMUNIKOWANIE
HABER, L.
Nr inwentarza:
BG 404965
Wolny dostęp
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 0 - Dział Ogólny - POZIOM 1
Sygnatura:
005
KOMUNIKOWANIE
HABER, L.
Nr inwentarza:
G 227240
Wolny dostęp
Położenie:
Oddział Biblioteki Uniwersytetu Śląskiego w Cieszynie
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
98644
Nr inwentarza:
FUS 98644
Dostępny
Położenie:
UE CNTI Biblioteka Specjalistyczna
Lokalizacja:
Czytelnia Multimedialna
Sygnatura:
621
Nr inwentarza:
WIK 621
Wolny dostęp

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 0 - Dział Ogólny - POZIOM 1
Sygnatura:
005
KOMUNIKOWANIE
HABER, L.
Nr inwentarza:
G 198153
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz