Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Reakcje rynku na kryzys finansowy

Tytuł pełny :
Reakcje rynku na kryzys finansowy / Wiesława Przybylska-Kapuścińska (red.)
Współtwórcy :
Przybylska-Kapuścińska, Wiesława (1947- ). Redaktor
CeDeWu. Wydawca
Wydawca :
Warszawa : CeDeWu
Wydanie :
Wydanie I
Rok wydania :
2011
Opis fizyczny :
130 stron : ilustracje ; 24 cm
ISBN :
9788375563672
Uwagi :
Streszczenie w języku angielskim
Bibliografia przy rozdziałach
Temat :
Kryzys gospodarczy (2008) - Polska.
Kryzys gospodarczy (2008).
Kryzys gospodarczy (2008) - Stany Zjednoczone.
Książka

LDR 01548cam#a2200349#i#4500
001 0192203278734
003 KAT U, KAT 001
005 20190111062719.9
008 110822s2011####pl#a###g#####|000#0#pol#c
020 %a 9788375563672
035 %a xx002159851
035 %a (NUKAT)vtls002159851
040 %a GD U/AEK %b pol %e rda %c GD U/AEKs %d GL 001/JK %d GL 001/FAK
041 0 # %a pol %b eng
245 0 0 %a Reakcje rynku na kryzys finansowy / %c Wiesława Przybylska-Kapuścińska (red.).
250 %a Wydanie I.
260 # %a Warszawa : %b CeDeWu, %c 2011.
300 %a 130 stron : %b ilustracje ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliografia przy rozdziałach.
546 %a Streszczenie w języku angielskim.
650 # %a Kryzys gospodarczy (2008) %z Polska.
650 # %a Kryzys gospodarczy (2008).
650 # %a Kryzys gospodarczy (2008) %z Stany Zjednoczone.
700 1 # %a Przybylska-Kapuścińska, Wiesława %d (1947- ). %e Redaktor
710 2 # %a CeDeWu. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192203278734 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-7556-367-2
982 %a 338.1 %c REAKCJE RYNKU %d PRZYBYLSKA-KA %z Sytuacja gospodarcza. Koniunktura gospodarcza. Historia gospodarcza

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
CINIBA
Lokalizacja :
Dział 3 - Nauki Społeczne. Ekonomia - POZIOM 2
Sygnatura :
338.1
REAKCJE RYNKU
PRZYBYLSKA-KA
zBOND 50285
Położenie :
CINIBA
Lokalizacja :
Dział 3 - Nauki Społeczne. Ekonomia - POZIOM 2
Sygnatura :
338.1
REAKCJE RYNKU
PRZYBYLSKA-KA
zBOND 50416
Położenie :
CINIBA
Lokalizacja :
Dział 3 - Nauki Społeczne. Ekonomia - POZIOM 2
Sygnatura :
338.1
REAKCJE RYNKU
PRZYBYLSKA-KA
zBOND 50417
Położenie :
UE CNTI Biblioteka Specjalistyczna - zEKON
Lokalizacja :
Czytelnia Multimedialna
Sygnatura :
6787
Położenie :
UE CNTI Biblioteka Specjalistyczna - zFINA
Lokalizacja :
Czytelnia Multimedialna
Sygnatura :
4649
Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 3 - Nauki Społeczne. Ekonomia - POZIOM 2
Sygnatura :
338.1
REAKCJE RYNKU
PRZYBYLSKA-KA
G 217105
Położenie :
UE CNTI Biblioteka Specjalistyczna - zRACH
Lokalizacja :
Czytelnia Multimedialna
Sygnatura :
10574

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 3 - Nauki Społeczne. Ekonomia - POZIOM 2
Sygnatura :
338.1
REAKCJE RYNKU
PRZYBYLSKA-KA
G 198079

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies