Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nowe tendencje w kulturze fizycznej i turystyce w kontekście hotelarstwa i gastronomii = New trends in physical culture and tourism in the context of hotel industry and gastronomy : praca zbiorowa

Tytuł pełny:
Nowe tendencje w kulturze fizycznej i turystyce w kontekście hotelarstwa i gastronomii = New trends in physical culture and tourism in the context of hotel industry and gastronomy : praca zbiorowa / pod red. Wiesława Siwińskiego, Romana Dawida Taubera, Ewy Muchy-Szajek ; Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu, Polskie Stowarzyszenie Naukowe Animacji, Rekreacji i Turystyki
Wariant tytułu:
New trends in physical culture and tourism in the context of hotel industry and gastronomy
Współtwórcy:
Siwiński, Wiesław (1934- ). Red.
Tauber, Roman Dawid (1945- ). Red.
Mucha-Szajek, Ewa. Red.
Wydawca:
Poznań : Wydawnictwo Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii
Rok wydania:
2007
Seria:
Monografie = Monograph / Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu, 1895-1546 ; t. 3
Zawartość serii:
Monografie - Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu 1895-1546 t. 3
Opis fizyczny:
759, [9] s. : il. ; 24 cm
ISBN:
978838853770
Uwagi:
Bibliogr. przy rozdz
Tekst częśc. ang., ros
Spis treści równol. pol.-ang. lub ros.-pol.-ang., lub ang.-pol
Temat:
Wychowanie fizyczne.
Rekreacja.
Turystyka.
Turystyka - aspekt ekonomiczny - Polska - 1990-.
Turystyka - badania - metodologia.
Turystyka - badania - Polska.
Hotele - aspekt ekonomiczny.
Gastronomia.
Żywienie.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02438cam#a2200469#i#4500
001 0192203318845
003 KAT U, KAT 001
005 20220701060859.7
008 080228s2007####pl#a#########|000#0#pol#c
020 %z 978838853770
035 %a xx001069767
035 %a (NUKAT)vtls001069767
040 %a WR U/hp %c WR U/hp %d WR U/dl %d POZN U/HAs
041 0 # %a pol %a eng %a rus
245 0 0 %a Nowe tendencje w kulturze fizycznej i turystyce w kontekście hotelarstwa i gastronomii = %b New trends in physical culture and tourism in the context of hotel industry and gastronomy : praca zbiorowa / %c pod red. Wiesława Siwińskiego, Romana Dawida Taubera, Ewy Muchy-Szajek ; Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu, Polskie Stowarzyszenie Naukowe Animacji, Rekreacji i Turystyki.
246 3 1 %a New trends in physical culture and tourism in the context of hotel industry and gastronomy
260 # %a Poznań : %b Wydawnictwo Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii, %c 2007.
300 %a 759, [9] s. : %b il. ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
490 1 %a Monografie = %a Monograph / Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu, %x 1895-1546 ; %v t. 3
504 %a Bibliogr. przy rozdz.
546 %a Tekst częśc. ang., ros.
546 %a Spis treści równol. pol.-ang. lub ros.-pol.-ang., lub ang.-pol.
650 # %a Wychowanie fizyczne.
650 # %a Rekreacja.
650 # %a Turystyka.
650 # %a Turystyka %x aspekt ekonomiczny %z Polska %y 1990-.
650 # %a Turystyka %x badania %x metodologia.
650 # %a Turystyka %x badania %z Polska.
650 # %a Hotele %x aspekt ekonomiczny.
650 # %a Gastronomia.
650 # %a Żywienie.
700 1 # %a Siwiński, Wiesław %d (1934- ). %e Red.
700 1 # %a Tauber, Roman Dawid %d (1945- ). %e Red.
700 1 # %a Mucha-Szajek, Ewa. %e Red.
830 0 %a Monografie - Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu %x 1895-1546 %v t. 3
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192203318845 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %z 978-83-88537-70
982 %a 64 %c NOWE TENDENCJE %d SIWIŃSKI, W. %z Gospodarstwo domowe. Gastronomia. Hotelarstwo

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
64
NOWE TENDENCJE
SIWIŃSKI, W.
Nr inwentarza:
C 11165
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz