- Tytuł pełny:
- Ćwiczenia laboratoryjne z chemii żywności / Małgorzata Dżugan, Anna Pasternakiewicz ; Uniwersytet Rzeszowski. Wydział Biologiczno-Rolniczy. Katedra Chemii i Toksykologii Żywności
- Autorzy:
- Dżugan, Małgorzata
Pasternakiewicz, Anna Małgorzata - Współtwórcy:
- Uniwersytet Rzeszowski. Wydawnictwo. Wydawca
- Wydawca:
- Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego
- Wydanie:
- Wyd. 2
- Rok wydania:
- 2012
- Opis fizyczny:
- 83 s. : il. ; 30 cm
- ISBN:
- 9788373387935
- Uwagi:
- Bibliogr. s. 82
- Temat:
- Żywność - skład chemiczny - podręczniki laboratoryjne.
Żywność - analiza - podręczniki laboratoryjne. - Książka