Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nowe trendy w dystrybucji produktów żywnościowych : gastronomia i zachowania nabywców

Tytuł pełny:
Nowe trendy w dystrybucji produktów żywnościowych : gastronomia i zachowania nabywców / redakcja naukowa Zygmunt Waśkowski, Michał Sznajder
Współtwórcy:
Waśkowski, Zygmunt. Red.
Sznajder, Michał. Red.
Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo. Wydawca
Wydawca:
Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego
Rok wydania:
2012
Seria:
Zeszyty Naukowe / Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, 1689-7374 ; 236
Zawartość serii:
Zeszyty Naukowe - Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu 1689-7374 236
Opis fizyczny:
322 s. : il. ; 24 cm
ISBN:
9788374177313
Uwagi:
Bibliogr. przy art
Streszcz. ang. przy art
Temat:
Dystrybucja (ekonomia) - Polska.
Gastronomia - Polska - 1990-.
Preferencje konsumenta - Polska - 1990-.
Żywność - zaopatrzenie - Polska - 1990-.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01980cam#a2200385#i#4500
001 0192403844448
003 KAT U, KAT 001
005 20220413202434.2
008 130301s2012####pl#a#########|000#0#pol#c
020 %a 9788374177313
035 %a xx002764496
035 %a (NUKAT)vtls002764496
040 %a POZN 004/LK %c POZN 004/LK %d KR 7/HTs
041 0 # %a pol %b eng
245 0 0 %a Nowe trendy w dystrybucji produktów żywnościowych : %b gastronomia i zachowania nabywców / %c redakcja naukowa Zygmunt Waśkowski, Michał Sznajder.
260 # %a Poznań : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, %c 2012.
300 %a 322 s. : %b il. ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
490 1 %a Zeszyty Naukowe / Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, %x 1689-7374 ; %v 236
504 %a Bibliogr. przy art.
546 %a Streszcz. ang. przy art.
650 # %a Dystrybucja (ekonomia) %z Polska.
650 # %a Gastronomia %z Polska %y 1990-.
650 # %a Preferencje konsumenta %z Polska %y 1990-.
650 # %a Żywność %x zaopatrzenie %z Polska %y 1990-.
700 1 # %a Waśkowski, Zygmunt. %e Red.
700 1 # %a Sznajder, Michał. %e Red.
710 2 # %a Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). %b Wydawnictwo. %4 pbl
830 0 %a Zeszyty Naukowe - Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu %x 1689-7374 %v 236
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192403844448 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-7417-731-3
982 %a 64 %c NOWE TRENDY W %d WAŚKOWSKI, Z. %z Gospodarstwo domowe. Gastronomia. Hotelarstwo

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
UE Biblioteka Specjalistyczna. Filia w Rybniku
Lokalizacja:
Czytelnia
Sygnatura:
10887
Nr inwentarza:
zROND 10887
Wolny dostęp
Położenie:
UE CNTI Biblioteka Specjalistyczna
Lokalizacja:
Czytelnia Multimedialna
Sygnatura:
12273
Nr inwentarza:
zMARK 12273
Wolny dostęp

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
64
NOWE TRENDY W
WAŚKOWSKI, Z.
Nr inwentarza:
G 200745
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz