Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Einführung in die Lebensmittelchemie

Tytuł pełny:
Einführung in die Lebensmittelchemie / von A. Beythien
Autorzy:
Beythien, Adolf (1867-1949)
Współtwórcy:
Heimann, Werner (1912-1985). Redaktor
Wydawca:
Dresden ; Leipzig : Verlag von Theodor Steinkopff
Wydanie:
4., völlig neubearb. Aufl. / von Werner Heimann
Rok wydania:
1956
Opis fizyczny:
XVI, 443 s. : il. ; 23 cm
Uwagi:
Indeks
Temat:
Żywność - skład chemiczny.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01045cam#a2200265#i#4500
001 0192403922610
003 KAT U, KAT 001
005 20220203204410.1
008 130527s1956####gw#a#########|001#0#ger#c
035 %a xx002838048
035 %a (NUKAT)vtls002838048
040 %a KAT U/AW %c KAT U/AW %d KAT U/AWs
100 1 %a Beythien, Adolf %d (1867-1949).
245 1 0 %a Einführung in die Lebensmittelchemie / %c von A. Beythien.
250 %a 4., völlig neubearb. Aufl. / %b von Werner Heimann.
260 # %a Dresden ; %a Leipzig : %b Verlag von Theodor Steinkopff, %c 1956.
300 %a XVI, 443 s. : %b il. ; %c 23 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Indeks.
650 # %a Żywność %x skład chemiczny.
700 1 # %a Heimann, Werner %d (1912-1985). %e Redaktor
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192403922610 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
17403
Nr inwentarza:
BG 17403
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz