Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Synthetische Fette : Beiträge zur Ernährungsphysiologie

Tytuł pełny:
Synthetische Fette : Beiträge zur Ernährungsphysiologie / von O. Flossner
Autorzy:
Flössner, Otto
Współtwórcy:
Johann Ambrosius Barth (Lipsk). Wydawca
Wydawca:
Leipzig : Joh'Ann Ambrosius Barth
Rok wydania:
1948
Opis fizyczny:
IV, [2], 69 s. ; 23 cm
Uwagi:
Bibliogr. s. 64-69
Temat:
Substancje tłuszczowe jadalne - aspekt zdrowotny.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00995cam#a2200253#i#4500
001 0192404083430
003 KAT U, KAT 001
005 20190912060423.1
008 131104s1948####gw#####g#####|000#0#ger#c
035 %a xx002949811
035 %a (NUKAT)vtls002949811
040 %a KAT U/DL %c KAT U/DL %d KAT U/DLs
100 1 %a Flössner, Otto.
245 1 0 %a Synthetische Fette : %b Beiträge zur Ernährungsphysiologie / %c von O. Flossner.
260 # %a Leipzig : %b Joh'Ann Ambrosius Barth, %c 1948.
300 %a IV, [2], 69 s. ; %c 23 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliogr. s. 64-69.
650 # %a Substancje tłuszczowe jadalne %x aspekt zdrowotny.
710 2 # %a Johann Ambrosius Barth (Lipsk). %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192404083430 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
W 2602
Nr inwentarza:
BG 2602
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz