- Tytuł pełny:
- Ekonomiczno-organizacyjne uwarunkowania produkcji żywności ekologicznej / [red. Józef Tyburski, Sylwia Żakowska-Biemans ; zespół aut. Aleksandra Kowalska et al.] ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
- Autorzy:
- Kowalska, Aleksandra (ekonomia rolna)
- Współtwórcy:
- Tyburski, Józef. Redaktor
Żakowska-Biemans, Sylwia. Redaktor
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn). Wydawca
Pracownia Wydawnicza "ElSet" Elżbieta Skóra. Wydawca - Wydawca:
- Olsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski : Pracownia Wydawnicza "ElSet
- Rok wydania:
- 2013
- Seria:
- Rolnictwo Ekologiczne
- Zawartość serii:
- Rolnictwo Ekologiczne - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski
- Opis fizyczny:
- 150 s. : il. ( w tym kolor.) ; 24 cm
- ISBN:
- 9788362863464
- Uwagi:
- Bibliogr. przy rozdz
Na s. przytyt.: Publikacja współfinansowana przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. "Wzmocnienie potencjału dydaktycznego UWM w Olsztynie" - Temat:
- Żywność naturalna - Polska.
Rolnictwo ekologiczne - aspekt ekonomiczny - Polska - 1990-.
Rolnictwo ekologiczne - Polska - 1990- - podręczniki akademickie. - Książka