- Tytuł pełny:
- W garnku kultury : rozważania nad jedzeniem w przestrzeni społeczno-kulturowej / red. Aleksandra Drzał-Sierocka ; Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej
- Wariant tytułu:
- Rozważania nad jedzeniem w przestrzeni społeczno-kulturowej
- Współtwórcy:
- Drzał-Sierocka, Aleksandra. Redaktor
Wydawnictwo Naukowe Katedra. Wydawca - Wydawca:
- Gdańsk : Wydawnictwo Naukowe Katedra
- Rok wydania:
- 2014
- Seria:
- Seria Kontinuum
- Zawartość serii:
- Kontinuum - Katedra
- Opis fizyczny:
- 252, [1] s. ; 20 cm
- ISBN:
- 9788363434182
- Uwagi:
- Mat. z konf. pt.:"(Po)Wolne jedzenie. Slow food, weganizm i inne ruchy żywieniowe w przestrzeni społeczno-kulturowej XXI wieku", która odbyła się w 2013 r
W cop. r. wyd.: 2013
Indeks - Temat:
- Żywność - aspekt antropologiczny - konferencje.
Żywność - aspekt społeczny - konferencje.
Kuchnia - aspekt antropologiczny.
Kuchnia - aspekt społeczny.
Gotowanie - aspekt społeczny. - Książka