Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Transfer wiedzy i dyfuzja innowacji jako źródło konkurencyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w Polsce

Tytuł pełny:
Transfer wiedzy i dyfuzja innowacji jako źródło konkurencyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w Polsce / Krzysztof Firlej, Dariusz Żmija ; Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Autorzy:
Firlej, Krzysztof (1961- )
Żmija, Dariusz
Współtwórcy:
Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego (Kraków). Wydawca
Wydawca:
Kraków : Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego
Rok wydania:
2014
Opis fizyczny:
181 s. : il. ; 25 cm
ISBN:
9788362511334
9788362511839
Uwagi:
Bibliogr. s. 163-174
Dostępne również w formie elektronicznej
Temat:
Przemysł rolno-spożywczy - innowacje - Polska - 1990-.
Konkurencyjność (ekonomia) - Polska - 1990-.
Gospodarka Oparta na Wiedzy - Polska - 1990-.
Zarządzanie wiedzą - Polska - 1990-.
Dyfuzja innowacji - Polska - 1990-.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02089cam#a2200397#i#4500
001 0192504582612
003 KAT U, KAT 001
005 20200312073204.9
008 140925s2014####pl#a#########|000#0#pol#c
020 %a 9788362511334
020 %a 9788362511839 %q html
035 %a xx003203309
035 %a (NUKAT)vtls003203309
040 %a WA M/MKI %c WA M/MKI %d WA M/ES %d POZN U/HAs %d KR 7/MN %d KR 7/AK
100 1 %a Firlej, Krzysztof %d (1961- ).
245 1 0 %a Transfer wiedzy i dyfuzja innowacji jako źródło konkurencyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w Polsce / %c Krzysztof Firlej, Dariusz Żmija ; Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie.
260 # %a Kraków : %b Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego, %c 2014.
300 %a 181 s. : %b il. ; %c 25 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliogr. s. 163-174.
530 %a Dostępne również w formie elektronicznej.
650 # %a Przemysł rolno-spożywczy %x innowacje %z Polska %y 1990-.
650 # %a Konkurencyjność (ekonomia) %z Polska %y 1990-.
650 # %a Gospodarka Oparta na Wiedzy %z Polska %y 1990-.
650 # %a Zarządzanie wiedzą %z Polska %y 1990-.
650 # %a Dyfuzja innowacji %z Polska %y 1990-.
700 1 # %a Żmija, Dariusz.
710 2 # %a Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego (Kraków). %4 pbl
856 4 1 %u https://bazybg.uek.krakow.pl/cyfrowa/kolekcje/publikacja/1000312130
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192504582612 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-62511-33-4
920 %a 978-83-62511-83-9 %q html
982 %a 338.3/.5 %c FIRLEJ, K. %d TRANSFER %z Produkcja i inne działy gospodarki według dziedzin. Ekonomiki szczegółowe. Ceny. Kształtowanie się cen. Koszty. Koszty własne, gospodarcze, społeczne

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 3 - Nauki Społeczne. Ekonomia - POZIOM 2
Sygnatura:
338.3/.5
FIRLEJ, K.
TRANSFER
Nr inwentarza:
BG 447151
Wolny dostęp
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 3 - Nauki Społeczne. Ekonomia - POZIOM 2
Sygnatura:
338.3/.5
FIRLEJ, K.
TRANSFER
Nr inwentarza:
G 204765
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz