- Tytuł pełny:
- Transfer wiedzy i dyfuzja innowacji jako źródło konkurencyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w Polsce / Krzysztof Firlej, Dariusz Żmija ; Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
- Autorzy:
- Firlej, Krzysztof (1961- )
Żmija, Dariusz - Współtwórcy:
- Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego (Kraków). Wydawca
- Wydawca:
- Kraków : Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego
- Rok wydania:
- 2014
- Opis fizyczny:
- 181 s. : il. ; 25 cm
- ISBN:
- 9788362511334
9788362511839 - Uwagi:
- Bibliogr. s. 163-174
Dostępne również w formie elektronicznej - Temat:
- Przemysł rolno-spożywczy - innowacje - Polska - 1990-.
Konkurencyjność (ekonomia) - Polska - 1990-.
Gospodarka Oparta na Wiedzy - Polska - 1990-.
Zarządzanie wiedzą - Polska - 1990-.
Dyfuzja innowacji - Polska - 1990-. - Książka