Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Introductory food chemistry

Tytuł pełny:
Introductory food chemistry / John W. Brady
Autorzy:
Brady, John W. (1952- )
Współtwórcy:
Cornell University Press. Wydawca
Wydawca:
Ithaca ; London : Cornell University Press/Comstock Publishing Associates
Rok wydania:
2013
Opis fizyczny:
XV, [3], 638 s. ; il. (w tym kolor.) 26 cm
ISBN:
9780801450754
Uwagi:
Bibliogr. przy rozdz. oraz s. 621-628. Indeks
Temat:
Żywność - analiza.
Żywność - skład chemiczny.
Żywność - mikrobiologia.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01585cam#a2200349#i#4500
001 0192504587293
003 KAT U, KAT 001
005 20201026204246.9
008 140717s2013####xxua#########|001#0#eng#c
020 %a 9780801450754 %q cloth : alk. paper
035 %a xx003145115
035 %a (NUKAT)vtls003145115
040 %a Ł 30/BSt %c Ł 30/BSts %d Ł 30/BPa
044 %a xxu %a xxk
100 1 %a Brady, John W. %d (1952- ).
245 1 0 %a Introductory food chemistry / %c John W. Brady.
260 # %a Ithaca ; %a London : %b Cornell University Press/Comstock Publishing Associates, %c 2013.
300 %a XV, [3], 638 s. ; %b il. (w tym kolor.) %c 26 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliogr. przy rozdz. oraz s. 621-628. Indeks.
650 # %a Żywność %x analiza.
650 # %a Żywność %x skład chemiczny.
650 # %a Żywność %x mikrobiologia.
710 2 # %a Cornell University Press. %4 pbl
856 4 8 %3 Okładka %u http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/L30/xx003145115.jpg
856 4 1 %3 Spis treści %u http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/L30/xx003145115.pdf
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192504587293 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-0-8014-5075-4 %q cloth : alk. paper
982 %a 66 %c BRADY, J. W. %d INTRODUCTORY %z Przemysł chemiczny. Technologia chemiczna

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
66
BRADY, J. W.
INTRODUCTORY
Nr inwentarza:
BG 440991
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz