Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wybrane zagadnienia z praktyki usług gastronomicznych

Tytuł pełny:
Wybrane zagadnienia z praktyki usług gastronomicznych / Maciej Tarchalski, Janusz Samczyński, Łukasz Małecki
Autorzy:
Tarchalski, Maciej
Samczyński, Janusz
Małecki, Łukasz (gastronomia)
Wydawca:
Szczecin : Wydawnictwo Wyższej Szkoły Ekonomiczno-Turystycznej
Rok wydania:
2011
Seria:
Studia nad rozwojem turystyki, hotelarstwa i gastronomii
Opis fizyczny:
350 s. : il. kolor. ; 24 cm
ISBN:
9788360765159
Uwagi:
Bibliogr. s. 339-342
Podręcznik dla studentów, przyszłych managerów zakładów hotelowo-gastronomicznych oraz dla aktualnych managerów pracujących w branży gastronomicznej
Temat:
Zakłady żywienia zbiorowego - aspekt ekonomiczny.
Restauracje - zarządzanie.
Gastronomia - aspekt ekonomiczny.
Restauracje - zarządzanie - podręczniki akademickie.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01780cam#a2200361#i#4500
001 0192504592887
003 KAT U, KAT 001
005 20201028050226.5
008 111118s2011####pl#a###f#f###|000#0#pol#c
020 %a 9788360765159
035 %a xx002262409
035 %a (NUKAT)vtls002262409
040 %a SZCZ M/HS %c SZCZ M/HS %d WA U/DNs
100 1 %a Tarchalski, Maciej.
245 1 0 %a Wybrane zagadnienia z praktyki usług gastronomicznych / %c Maciej Tarchalski, Janusz Samczyński, Łukasz Małecki.
260 # %a Szczecin : %b Wydawnictwo Wyższej Szkoły Ekonomiczno-Turystycznej, %c 2011.
300 %a 350 s. : %b il. kolor. ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
490 1 %a Studia nad rozwojem turystyki, hotelarstwa i gastronomii
504 %a Bibliogr. s. 339-342.
521 8 %a Podręcznik dla studentów, przyszłych managerów zakładów hotelowo-gastronomicznych oraz dla aktualnych managerów pracujących w branży gastronomicznej.
650 # %a Zakłady żywienia zbiorowego %x aspekt ekonomiczny.
650 # %a Restauracje %x zarządzanie.
650 # %a Gastronomia %x aspekt ekonomiczny.
650 # %a Restauracje %x zarządzanie %v podręczniki akademickie.
700 1 # %a Samczyński, Janusz.
700 1 # %a Małecki, Łukasz %c (gastronomia).
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192504592887 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-60765-15-9
982 %a 64 %c TARCHALSKI, M. %d WYBRANE %z Gospodarstwo domowe. Gastronomia. Hotelarstwo

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
64
TARCHALSKI, M.
WYBRANE
Nr inwentarza:
BG 441468
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz