Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Żywność pochodzenia zwierzęcego : wybrane zagadnienia z przetwórstwa i oceny jakościowej

Tytuł pełny:
Żywność pochodzenia zwierzęcego : wybrane zagadnienia z przetwórstwa i oceny jakościowej / pod red. Danuty Jaworskiej
Współtwórcy:
Jaworska, Danuta (technologia żywności). Redaktor
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydawnictwo. Wydawca
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo SGGW
Rok wydania:
2014
Opis fizyczny:
271 s. : il. ; 24 cm
ISBN:
9788375836028
Uwagi:
Bibliogr. przy rozdz
Temat:
Żywność pochodzenia zwierzęcego - jakość - podręczniki akademickie.
Żywność pochodzenia zwierzęcego - produkcja i handel - podręczniki akademickie.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01569cam#a2200301#i#4500
001 0192604623794
003 KAT U, KAT 001
005 20220203223116.5
008 150205s2014####pl#a###f#f###|000#0#pol#c
020 %a 9788375836028
035 %a xx003357797
035 %a (NUKAT)vtls003357797
040 %a LUBL 58/RL %c LUBL 58/RL %d LUBL 58/RL %d LUBL 58/ASs %d SIEDL 001/AD
245 0 0 %a Żywność pochodzenia zwierzęcego : %b wybrane zagadnienia z przetwórstwa i oceny jakościowej / %c pod red. Danuty Jaworskiej.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwo SGGW, %c 2014.
300 %a 271 s. : %b il. ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliogr. przy rozdz.
650 # %a Żywność pochodzenia zwierzęcego %x jakość %v podręczniki akademickie.
650 # %a Żywność pochodzenia zwierzęcego %x produkcja i handel %v podręczniki akademickie.
700 1 # %a Jaworska, Danuta %c (technologia żywności). %e Redaktor
710 2 # %a Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). %b Wydawnictwo. %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192604623794 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-7583-602-8
982 %a 66 %c ŻYWNOŚĆ %d JAWORSKA, D. %z Przemysł chemiczny. Technologia chemiczna

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
66
ŻYWNOŚĆ
JAWORSKA, D.
Nr inwentarza:
BG 443123
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz