Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonalej [!]

Tytuł pełny:
Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonalej [!] / Anthelme Brillat-Savarin ; wybór opracował Wacław Zawadzki ; przełożyła i wstępem poprzedziła Joanna Guze ; ilustracje Bertalla
Tytuły ujednolicone:
Physiologie du goût (pol.)
Autorzy:
Brillat-Savarin, Jean Anthelme (1755-1826)
Współtwórcy:
Zawadzki, Wacław (1899-1978). Wybór
Guze, Joanna (1917-2009). Tł.
Bertall (1820-1882). Ilustrator
Państwowy Instytut Wydawniczy. Wydawca
Wydawca:
Warszawa : Państwowy Instytut Wydawniczy
Wydanie:
Wyd. 4
Rok wydania:
2015
Opis fizyczny:
250, [5] s. : il. ; 21 cm
ISBN:
9788364822124
Temat:
Gastronomia.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01627cam#a2200349#i#4500
001 0192604907821
003 KAT U, KAT 001
005 20220401211401.5
008 150518s2015####pl#a#########|000#0dpol#c
020 %a 9788364822124
035 %a xx003435511
035 %a (NUKAT)vtls003435511
040 %a LUBL 58/RL %c LUBL 58/RL %d LUBL 58/RL %d WR O/IS %d LUBL 58/ESs
041 1 # %a pol %h fre
100 1 %a Brillat-Savarin, Jean Anthelme %d (1755-1826).
240 1 0 %a Physiologie du goût %l (pol.)
245 1 0 %a Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonalej [!] / %c Anthelme Brillat-Savarin ; wybór opracował Wacław Zawadzki ; przełożyła i wstępem poprzedziła Joanna Guze ; ilustracje Bertalla.
250 %a Wyd. 4.
260 # %a Warszawa : %b Państwowy Instytut Wydawniczy, %c 2015.
300 %a 250, [5] s. : %b il. ; %c 21 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
650 # %a Gastronomia.
700 1 # %a Zawadzki, Wacław %d (1899-1978). %e Wybór
700 1 # %a Guze, Joanna %d (1917-2009). %e Tł.
700 1 # %a Bertall %d (1820-1882). %e Ilustrator
710 2 # %a Państwowy Instytut Wydawniczy. %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192604907821 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-64822-12-4
982 %a 64 %c BRILLAT-SAVAR %d FIZJOLOGIA %z Gospodarstwo domowe. Gastronomia. Hotelarstwo

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
64
BRILLAT-SAVAR
FIZJOLOGIA
Nr inwentarza:
BG 445919
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz