- Tytuł pełny:
- Mikrobiologia techniczna i higiena żywności / Ewaryst Elimer, Eugeniusz Gajos
- Autorzy:
- Elimer, Ewaryst
Gajos, Eugeniusz ( -2015) - Współtwórcy:
- Akademia Ekonomiczna im. Oskara Langego (Wrocław). Wydawnictwo. Wydawca
- Wydawca:
- Wrocław : Wydawnictwo Uczelniane AE
- Wydanie:
- [Wyd. 2]
- Rok wydania:
- 1986
- Seria:
- Skrypty Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
- Zawartość serii:
- Skrypty Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
- Opis fizyczny:
- 335 s. : rys. ; 24 cm
- ISBN:
- 8370110231
- Uwagi:
- Bibliogr. s. [331]-335
- Temat:
- Mikrobiologia przemysłowa - podręczniki akademickie.
Mikrobiologia przemysłowa - podręczniki laboratoryjne. - Książka