Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka

Tytuł pełny:
Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka / pod redakcją Emilii Kolarzyk ; [Michał Seweryn, Piotr Pokrzywa, Ewa Dulińska-Stanek, Katarzyna Bandoła, Emilia Kolarzyk, Jadwiga Helbin, Wojciech Szot, Joanna Zając, Artur Potocki, Ewa Czarnobilska, Dorota Myszkowska, Anna Chmielewska, Marcel Mazur, Piotr Hydzik, Krzysztof Ciszowski, Beata Szkolnicka]
Autorzy:
Seweryn, Michał
Bandoła, Katarzyna
Helbin, Jadwiga
Szot, Wojciech
Potocki, Artur (chemia)
Czarnobilska, Ewa
Myszkowska, Dorota
Chmielewska, Anna (medycyna)
Mazur, Marcel
Hydzik, Piotr
Ciszowski, Krzysztof
Szkolnicka, Beata
Dulińska-Stanek, Ewa
Zając, Joanna (dietetyka)
Pokrzywa, Piotr
Kolarzyk, Emilia
Współtwórcy:
Kolarzyk, Emilia. Redaktor
Uniwersytet Jagielloński. Wydawnictwo. Wydawca
Wydawca:
Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Rok wydania:
cop. 2016
Opis fizyczny:
766 s. : il. (w tym kolor.) ; 25 cm
ISBN:
9788323339663
9788323394105
Uwagi:
Bibliogr. przy rozdz. Indeks
Temat:
Żywność - domieszki - podręczniki akademickie.
Żywność - domieszki - toksykologia - podręczniki akademickie.
Żywność - skażenie - podręczniki akademickie.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02455cam#a2200529#i#4500
001 0192705249733
003 KAT U, KAT 001
005 20220203234130.8
008 160316s2016####pl#a###f#f###|001#0#pol#c
020 %a 9788323339663
020 %a 9788323394105 %q e-book
035 %a xx003652063
035 %a (NUKAT)vtls003652063
040 %a SZCZ ZUT/MG %c SZCZ ZUT/MGs %d SZCZ ZUT/KK %d KR U/42MSs
100 1 %a Seweryn, Michał.
245 1 0 %a Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka / %c pod redakcją Emilii Kolarzyk ; [Michał Seweryn, Piotr Pokrzywa, Ewa Dulińska-Stanek, Katarzyna Bandoła, Emilia Kolarzyk, Jadwiga Helbin, Wojciech Szot, Joanna Zając, Artur Potocki, Ewa Czarnobilska, Dorota Myszkowska, Anna Chmielewska, Marcel Mazur, Piotr Hydzik, Krzysztof Ciszowski, Beata Szkolnicka].
260 # %a Kraków : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, %c cop. 2016.
300 %a 766 s. : %b il. (w tym kolor.) ; %c 25 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 # %a Żywność %x domieszki %v podręczniki akademickie.
650 # %a Żywność %x domieszki %x toksykologia %v podręczniki akademickie.
650 # %a Żywność %x skażenie %v podręczniki akademickie.
700 1 # %a Kolarzyk, Emilia. %e Redaktor
700 1 # %a Bandoła, Katarzyna.
700 1 # %a Helbin, Jadwiga.
700 1 # %a Szot, Wojciech.
700 1 # %a Potocki, Artur %c (chemia).
700 1 # %a Czarnobilska, Ewa.
700 1 # %a Myszkowska, Dorota.
700 1 # %a Chmielewska, Anna %c (medycyna).
700 1 # %a Mazur, Marcel.
700 1 # %a Hydzik, Piotr.
700 1 # %a Ciszowski, Krzysztof.
700 1 # %a Szkolnicka, Beata.
700 1 # %a Dulińska-Stanek, Ewa.
700 1 # %a Zając, Joanna %c (dietetyka).
700 1 # %a Pokrzywa, Piotr.
700 1 # %a Kolarzyk, Emilia.
710 2 # %a Uniwersytet Jagielloński. %b Wydawnictwo. %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192705249733 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-233-3966-3
920 %a 978-83-233-9410-5 %q e-book
982 %a 66 %c SEWERYN, M. %d ANTYODŻYWCZE I %z Przemysł chemiczny. Technologia chemiczna

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
66
SEWERYN, M.
ANTYODŻYWCZE I
Nr inwentarza:
BG 459247
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz