- Tytuł pełny:
- Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka / pod redakcją Emilii Kolarzyk ; [Michał Seweryn, Piotr Pokrzywa, Ewa Dulińska-Stanek, Katarzyna Bandoła, Emilia Kolarzyk, Jadwiga Helbin, Wojciech Szot, Joanna Zając, Artur Potocki, Ewa Czarnobilska, Dorota Myszkowska, Anna Chmielewska, Marcel Mazur, Piotr Hydzik, Krzysztof Ciszowski, Beata Szkolnicka]
- Autorzy:
- Seweryn, Michał
Bandoła, Katarzyna
Helbin, Jadwiga
Szot, Wojciech
Potocki, Artur (chemia)
Czarnobilska, Ewa
Myszkowska, Dorota
Chmielewska, Anna (medycyna)
Mazur, Marcel
Hydzik, Piotr
Ciszowski, Krzysztof
Szkolnicka, Beata
Dulińska-Stanek, Ewa
Zając, Joanna (dietetyka)
Pokrzywa, Piotr
Kolarzyk, Emilia - Współtwórcy:
- Kolarzyk, Emilia. Redaktor
Uniwersytet Jagielloński. Wydawnictwo. Wydawca - Wydawca:
- Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
- Rok wydania:
- cop. 2016
- Opis fizyczny:
- 766 s. : il. (w tym kolor.) ; 25 cm
- ISBN:
- 9788323339663
9788323394105 - Uwagi:
- Bibliogr. przy rozdz. Indeks
- Temat:
- Żywność - domieszki - podręczniki akademickie.
Żywność - domieszki - toksykologia - podręczniki akademickie.
Żywność - skażenie - podręczniki akademickie. - Książka