Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kreowanie jakości handlowej artykułów żywnościowych

Tytuł pełny:
Kreowanie jakości handlowej artykułów żywnościowych / Piotr Cyrek, Maria Grzybek, Sylwester Makarski
Autorzy:
Cyrek, Piotr (zarządzanie przedsiębiorstwem)
Grzybek, Maria (1952- )
Makarski, Sylwester (1942- )
Współtwórcy:
Uniwersytet Rzeszowski. Wydawnictwo. Wydawca
Wydawca:
Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego
Rok wydania:
2016
Opis fizyczny:
203 s. : il. ; 24 cm
ISBN:
9788379963225
Uwagi:
Bibliogr. s. 189-195
Streszcz. ang
Temat:
Zarządzanie jakością - Polska - 1990-.
Przemysł rolno-spożywczy - Polska - 1990-.
Żywność - jakość - Polska - 1990-.
Przemysł rolno-spożywczy - Polska - Podkarpackie, Województwo (1999- ).
Preferencje konsumenta - Polska.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01911cam#a2200385#i#4500
001 0192705453525
003 KAT U, KAT 001
005 20220413202316.8
008 161013s2016####pl#a###f#####|000#0#pol#c
020 %a 9788379963225
035 %a xx003817849
035 %a (NUKAT)vtls003817849
040 %a OLSZT 003/DS %c OLSZT 003/DSs %d OLSZT 003/JG %d WR U/ZSs
041 0 # %a pol %b eng
100 1 %a Cyrek, Piotr %c (zarządzanie przedsiębiorstwem).
245 1 0 %a Kreowanie jakości handlowej artykułów żywnościowych / %c Piotr Cyrek, Maria Grzybek, Sylwester Makarski.
260 # %a Rzeszów : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, %c 2016.
300 %a 203 s. : %b il. ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliogr. s. 189-195.
546 %a Streszcz. ang.
650 # %a Zarządzanie jakością %z Polska %y 1990-.
650 # %a Przemysł rolno-spożywczy %z Polska %y 1990-.
650 # %a Żywność %x jakość %z Polska %y 1990-.
650 # %a Przemysł rolno-spożywczy %z Polska %z Podkarpackie, Województwo (1999- ).
650 # %a Preferencje konsumenta %z Polska.
700 1 # %a Grzybek, Maria %d (1952- ).
700 1 # %a Makarski, Sylwester %d (1942- ).
710 2 # %a Uniwersytet Rzeszowski. %b Wydawnictwo. %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192705453525 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-7996-322-5
982 %a 338.3/.5 %c CYREK, P. %d KREOWANIE %z Produkcja i inne działy gospodarki według dziedzin. Ekonomiki szczegółowe. Ceny. Kształtowanie się cen. Koszty. Koszty własne, gospodarcze, społeczne

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 3 - Nauki Społeczne. Ekonomia - POZIOM 2
Sygnatura:
338.3/.5
CYREK, P.
KREOWANIE
Nr inwentarza:
BG 467173
Wolny dostęp
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 3 - Nauki Społeczne. Ekonomia - POZIOM 2
Sygnatura:
338.3/.5
CYREK, P.
KREOWANIE
Nr inwentarza:
BG 467174
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz