- Tytuł pełny:
- Kreowanie jakości handlowej artykułów żywnościowych / Piotr Cyrek, Maria Grzybek, Sylwester Makarski
- Autorzy:
- Cyrek, Piotr (zarządzanie przedsiębiorstwem)
Grzybek, Maria (1952- )
Makarski, Sylwester (1942- ) - Współtwórcy:
- Uniwersytet Rzeszowski. Wydawnictwo. Wydawca
- Wydawca:
- Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego
- Rok wydania:
- 2016
- Opis fizyczny:
- 203 s. : il. ; 24 cm
- ISBN:
- 9788379963225
- Uwagi:
- Bibliogr. s. 189-195
Streszcz. ang - Temat:
- Zarządzanie jakością - Polska - 1990-.
Przemysł rolno-spożywczy - Polska - 1990-.
Żywność - jakość - Polska - 1990-.
Przemysł rolno-spożywczy - Polska - Podkarpackie, Województwo (1999- ).
Preferencje konsumenta - Polska. - Książka