- Tytuł pełny:
- Przewodnik do ćwiczeń z technologii przetwórstwa owoców i warzyw / Jan Oszmiański, Jerzy Sożyński
- Autorzy:
- Oszmiański, Jan
Sożyński, Jerzy - Współtwórcy:
- Akademia Rolnicza (Wrocław). Wydawnictwo. Wydawca
- Wydawca:
- Wrocław : Wydaw. Akademii Rolniczej
- Wydanie:
- Wyd. 3 popr. i uzup
- Rok wydania:
- 2001
- Seria:
- Skrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu, 0239-5762 ; nr 464
- Zawartość serii:
- Skrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu 0239-5762 nr 464
- Opis fizyczny:
- 91 s. : tab. ; 24 cm
- ISBN:
- 8387866431
- Uwagi:
- Bibliogr. przy rozdz
- Temat:
- Owoce - przerób - podręczniki laboratoryjne.
Warzywa - przerób - podręczniki laboratoryjne. - Książka