- Tytuł pełny:
- Przewodnik do ćwiczeń z ogólnej technologii żywności : praca zbiorowa / pod red. Gustawa Sobkowicza ; [aut. Karol Aniołowski et al.]
- Autorzy:
- Aniołowski, Karol
- Współtwórcy:
- Sobkowicz, Gustaw (1924-1990). Red.
Michalak, Kazimierz. Oprac.
Akademia Rolnicza (Wrocław). Wydawnictwo. Wydawca - Wydawca:
- Wrocław : Wydawnictwo Akademii Rolniczej
- Wydanie:
- Wyd 2 zm. uzup. / przez Kazimierza Michalaka
- Rok wydania:
- 1998
- Seria:
- Skrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu, 0239-5762 ; nr 432
- Zawartość serii:
- Skrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu 0239-5762 nr 432
- Opis fizyczny:
- 157 s. : il. ; 24 cm
- ISBN:
- 8385582045
- Uwagi:
- Bibliogr. s. 145
- Temat:
- Przemysł rolno-spożywczy - podręczniki laboratoryjne.
Przemysł rolno-spożywczy - zadania i ćwiczenia. - Książka