- Tytuł pełny:
- Wymagania jakościowe Unii Europejskiej dotyczące zawartości kwasu erukowego w olejach roślinnych, tłuszczach i produktach spożywczych / W. Obiedziński ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA)
- Wariant tytułu:
- Wymagania jakościowe dotyczące zawartości kwasu erukowego w olejach roślinnych, tłuszczach i produktach spożywczych
- Autorzy:
- Obiedziński, Mieczysław W
Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa - Wydawca:
- Warszawa : FAPA
- Rok wydania:
- 2000
- Seria:
- Prawo Żywnościowe Unii Europejskiej
- Zawartość serii:
- Prawo Żywnościowe Unii Europejskiej
- Opis fizyczny:
- 21, [1] s. ; 21 cm
- ISBN:
- 838801076X
- Temat:
- Substancje tłuszczowe jadalne - prawo - Kraje Unii Europejskiej.
Prawo żywnościowe (prawo europejskie). - Książka