- Tytuł pełny:
- Etos polskich przetwórców żywności / pod redakcją Artura Wysockiego i Marcina Zarzeckiego
- Współtwórcy:
- Wysocki, Artur (ksiądz). Redaktor
Zarzecki, Marcin (1977- ). Redaktor
Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego (Warszawa). Wydawnictwo. Wydawca - Wydawca:
- Warszawa : Wydawnictwo Naukowe UKSW
- Rok wydania:
- 2016
- Opis fizyczny:
- 256 s. : il. ; 24 cm
- ISBN:
- 9788380902268
9788380902275 - Uwagi:
- Bibliogr. s. 235-246
- Temat:
- Etyka biznesu - Polska - 1990-.
Przedsiębiorczość (ekonomia) - aspekt moralny.
Przemysł rolno-spożywczy - aspekt moralny - 1990-.
Przemysł rolno-spożywczy - aspekt społeczny - Polska - 1990-.
Przemysł rolno-spożywczy - praktyki nielojalne - Polska - 1990-.
Żywność przetworzona - aspekt zdrowotny - Polska - 1990-. - Książka