- Tytuł pełny:
- Bezpieczeństwo żywności w kontekście jej fałszowania / Rafał Płocki
- Autorzy:
- Płocki, Rafał
- Współtwórcy:
- Wyższa Szkoła Policji (Szczytno). Wydział Wydawnictw i Poligrafii. Wydawca
- Wydawca:
- Szczytno : Wydawnictwo Wyższej Szkoły Policji
- Rok wydania:
- 2017
- Opis fizyczny:
- 168 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cm
- ISBN:
- 9788374625487
9788374625494 - Uwagi:
- Bibliogr. s. 163-168
- Temat:
- Bezpieczeństwo żywności.
Przemysł rolno-spożywczy - Polska - 1990-.
Przemysł rolno-spożywczy - kontrola jakości - Polska - 1990-.
Żywność - falsyfikacja i inspekcja - Polska - 1990-. - Książka