- Tytuł pełny:
- Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego / pod red. Piotra P. Lewickiego ; [aut.: Piotr P. Lewicki et al.]
- Współtwórcy:
- Lewicki, Piotr P. (1937-2011). Redaktor
Wydawnictwo WNT. Wydawca - Wydawca:
- Warszawa : Wydawnictwo WNT
- Wydanie:
- Wyd. 4, 2. dodr
- Rok wydania:
- 2014
- Opis fizyczny:
- 467, [1] s. : il. ; 24 cm
- ISBN:
- 9788379261406
- Uwagi:
- Bibliogr. s. 461-462. Indeks
Dla studentów wydziałów technologii żywności i techniki rolniczej oraz specjalizujących się w zagadnieniach dotyczących aparatury przemysłu spożywczego - Temat:
- Procesy produkcyjne - modele matematyczne - podręczniki akademickie.
Przemysł rolno-spożywczy - aparatura i sprzęt - podręczniki akademickie. - Książka