Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ryby i ich znaczenie w życiu codziennym ludzi późnego antyku i wczesnego Bizancjum (III-VII w.)

Tytuł pełny:
Ryby i ich znaczenie w życiu codziennym ludzi późnego antyku i wczesnego Bizancjum (III-VII w.) / Maciej Kokoszko
Autorzy:
Kokoszko, Maciej (1962- )
Współtwórcy:
Uniwersytet Łódzki. Wydawnictwo. Wydawca
Wydawca:
Łódź : Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
Rok wydania:
2005
Seria:
Rozprawy Habilitacyjne Uniwersytetu Łódzkiego
Byzantina Lodziensia ; 9
Zawartość serii:
Rozprawy Habilitacyjne Uniwersytetu Łódzkiego 1897-2101
Byzantina Lodziensia 9
Opis fizyczny:
443, [2] s. ; 24 cm
ISBN:
8371718594
Uwagi:
Rozprawa habilitacyjna. Uniwersytet Łódzki
Bibliogr. s. 411-424
Streszcz. ang
Temat:
Język grecki - glosaria polskie.
Kuchnia grecka - starożytność.
Kuchnia (ryba) - starożytność.
Kuchnia - Rzym (państwo).
Kuchnia śródziemnomorska - terminologia - starożytność.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01694cam#a2200409#ib4500
001 0192805761206
003 KAT U, KAT 001
005 20171106061602.6
008 051216s2005####pl#######m###|000#0#pol#c
020 %a 8371718594
035 %a zz2005978522
035 %a (NUKAT)vtls000607142
040 %a WA N/PBbj %c WA N/PBbj %d WA N/PBan %d LUBL KUL/SKs %d WR U/MW %d KR U/55elf
041 0 # %a pol %b eng
100 1 %a Kokoszko, Maciej %d (1962- ).
245 1 0 %a Ryby i ich znaczenie w życiu codziennym ludzi późnego antyku i wczesnego Bizancjum (III-VII w.) / %c Maciej Kokoszko.
260 # %a Łódź : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, %c 2005.
300 %a 443, [2] s. ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
490 1 %a Rozprawy Habilitacyjne Uniwersytetu Łódzkiego
490 1 %a Byzantina Lodziensia ; %v 9
502 %a Rozprawa habilitacyjna. Uniwersytet Łódzki.
504 %a Bibliogr. s. 411-424.
546 %a Streszcz. ang.
650 # %a Język grecki %v glosaria polskie.
650 # %a Kuchnia grecka %y starożytność.
650 # %a Kuchnia (ryba) %y starożytność.
650 # %a Kuchnia %z Rzym (państwo).
650 # %a Kuchnia śródziemnomorska %x terminologia %y starożytność.
710 2 # %a Uniwersytet Łódzki. %b Wydawnictwo. %4 pbl
830 0 %a Rozprawy Habilitacyjne Uniwersytetu Łódzkiego %x 1897-2101
830 0 %a Byzantina Lodziensia %v 9
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192805761206 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-7171-859-4

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
Biblioteka Teologiczna
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
59004 ; II
Nr inwentarza:
BTLk 59004
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz